Päivitetty 18.02.2014

Kodin saanut kissa: EMIL


EMIL

* n. 7 kk

* uros (kastroitu)

* Tallinna, Viro.

Sisarukset Emil ja Ida syntyivät Tallinnaan autonrenkaan sisään kesällä 2013. Emo jäi kuitenkin ilmeisesti auton alle ruoanhakureissuillaan ja pennut pääsivät ihmisten ruokintaan noin kuukauden ikäisinä. Ruokinta on ollut ilmeisen onnistunutta ja niistä on kasvanut isoja ja terveitä kissanpoikia.

Sisarukset ovat olleet nyt kotihoidossa Uudellamaalla viikon verran. Molempia kaikki uusi ja ihmeellinen jännitti aluksi, syliin heidät sai ottaa kuitenkin ja istuivatkin siinä oikein kiltisti. Nyt hetken kotiuduttuaan tulevat jo itse hakemaan rapsutuksia ja hellyyttä. Erityisesti Emil tulee syliin itse kehräämään, Ida pyörii kyllä jaloissa ja haluaa mukaan, mutta jännittää vähän liikaa tulla itse syliin. Äkkinäisiä liikkeitä pennut vielä säikkyvät, ja jos ihmisiä on liikaa yhtä aikaa haluamassa heitä rapsuttaa. Lapsiperhe on ok, kunhan lapset osaavat olla rauhallisesti kissojen kanssa, hoitopaikan lapsien kanssa on mennyt todella hyvin.

Pennut syövät kaikenlaista ja runsaasti ja erityisesti Ida tykkää kun sitä paijataan kun se syö. Kehräävät helposti ja kovaa, ja leikkivät toistensa kanssa. Emil rakastaa Idaa yli kaiken ja maukkui ensin hädissään, jos Ida katosi sen viereltä jonnekin omille teilleen. Näistä tulee kyllä erinomaiset kissakaverit ja yhteinen koti olisikin ensisijaisesti haussa.

Pennut ovat tottuneet myös koiraan, tyttö jännittää koiraa vähän enemmän, mutta rauhallinen ja kissoihin tottunut koira on heille sopivaa seuraa.

10.1.2014 Emil on käynyt kastroitavana.

Emil ja Ida saivat yhteisen kodin 15.1.2014.

20.1.2014 Uudessa kodissa ilmeni valitettavasti lapsilla allergiaoireita, joten sisarukset palaavat etsimään uutta kotia.

Emil ja Ida saivat yhteisen kodin Helsingistä 17.2.2014.

Varaajana toimi Tiia

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.