Päivitetty 07.06.2021

Esittelyssä Kulkurien sterilointiyhteistyökumppanit – Happy Dogs Moreni


Esittelyssä Kulkurien sterilointiyhteistyökumppanit!

Morenissa, noin 1,5h ajomatkan päässä Bukarestista sijaitsevassa köyhässä pikkukaupungissa, eläinsuojelija Anda Popescu pitää pystyssä Happy Dogs Moreni -nimistä löytökoiratarhaa. Anda on periaatteiltaan ja toimintatavoiltaan hyvin länsimaalaisesti toimiva nuori nainen, joka on itsekin Morenista kotoisin.

On pitkälti Andan ansiota, että Morenin kylässä onnistuttiin vuosia takaperin steriloimaan tai kastroimaan kaupungin kaikki kodittomat koirat. Pormestarin onnettoman päähänpiston seurauksena päädyttiin kuitenkin kerralla lopettamaan kaikki jäljellä olevat koirat Morenin kylästä– ja vain muutamassa kuukaudessa oli kodittomien koirien populaatio alueella räjähtänyt taas käsiin. Tämän seurauksena Anda saa taas päivittäin taistella Morenin koiratarhan ylikansoittumista vastaan

Nyt Anda ylläpitää yhdessä paikallisen eläinlääkäri Dr. Malina Ghețen kanssa jatkuvaa sterilointiprojektia Morenin kaupungissa. Paikalliset saavat tuoda lemmikkinsä ilmaiseen sterilointiin Dr. Malinan klinikalle ja Kulkurien sponsoroimana Morenissa steriloidaankin kuukausittain noin 40 koiraa. Sterilointien yhteydessä koirilta poistetaan myös tasaisin väliajoin kasvaimia, jotta ne saisivat mahdollisuuden parempaan loppuelämään omistajiensa kanssa.

Olemme todella kiitollisia erinomaisesta, jo vuosia kestäneestä yhteistyöstä Happy Dogs Morenin, Andan ja Dr. Malina Ghețen kanssa!

Lue lisää Happy Dogs Morenin sterilointitiimiistä ja Morenissa tehtävästä sterilointityöstä: https://kulkurit.fi/…/yhteistyokumppanit/happy-dogs-moreni/

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.