Päivitetty 07.06.2021

Esittelyssä Kulkurien sterilointiyhteistyökumppanit – Paws Care Vet


Esittelyssä Kulkurien sterilointiyhteistyökumppanit!

Romanian Bâldanassa, Dâmbovițan läänissä, noin 35 km päässä Bukarestista sijaitsee huhtikuussa 2019 avattu pieni eläinlääkäriklinikka Paws Care Vet.

Paws Care Vetin omistaja ja perustaja Bianca Ungureanu pelasti 4 vuotta koiria kaduilta ja ”tappotarhoilta” ja siinä ajassa ymmärsi, että ainoa pysyvä ja järkevä keino auttaa näitä eläimiä on steriloinnit. Tämän vuoksi Paws Care Vet -klinikka on nyt olemassa.

Klinikka on siis syntynyt ja erikoistunut sterilointien suuresta tarpeesta ja siellä tehdään maanantaista perjantaihin 10-15 sterilointia päivittäin. Viikonloppuisin tiimi tekee kampanjoita ympäri Romaniaa, siellä missä tarve on aina kulloinkin suurin. Näinä päivinä tiimi pystyy kahden eläinlääkärin voimin steriloimaan jopa 80 eläintä päivän aikana. Sen lisäksi, että steriloinnit ovat eläimen omistajalle ilmaisia, antaa hoitotiimi myös tarvittaessa muuta hoitoa sitä kaipaaville ja valistavat eläinten omistajia pitämään eläimistään parempaa huolta.

Paws Care Vet on aloittelemassa yhteistyötä Cornestin kaupungin uuden pormestarin kanssa. Cornesti sijaitsee Bâldanan tapaan myös Dâmbovițan läänissä, ja alueella on monia köyhiä pikkukyliä, joissa Bianca tiimeineen suunnittelee sterilointipäiviä jatkossa järjestettävän kuukausittain.
Kulkurit on tehnyt Paws Care Vetin kanssa yhteistyötä helmikuusta 2020 lähtien, ja kuukausittain yhdistyksemme sposoroi noin 40 koiran steriloinnit.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.