Päivitetty 22.06.2016

Etsijäkoiraliitto ry:n ja Kulkurien yhteiskampanja #eikarkaa 4. – 31.5.Rescueyhdistys Kulkurit ry ja Etsijäkoiraliitto ry haluavat muistuttaa kaikkia lemmikinomistajia, että kesälomien ja mökkireissujen alkaessa lemmikkejä katoaa tavallista enemmän. Huolehdithan siitä, ettei lemmikkisi karkaa kevään houkuttelevien tuoksujen perään. Yhteiskampanja kestää 31.5.2016 asti.

Vapaana lemmikki on suuremmassa vaarassa loukkaantua ja kärsiä tarpeettomasti. Karkureissu on myös valitettavan usein päättynyt lemmikin kuolemaan. Etsijäkoiraliiton sivuilta löydät ohjeita, kuinka toimia, jos lemmikki onnistuu lähtemään omille teilleen. Nämä ohjeet on myös tärkeä lukea läpi ennakkoon.

Jos onnettomuus käy, ota yhteyttä heti Etsijäkoiraliittoon, jotta saat alusta asti oikeat toimintaohjeet. Etsijäkoiraliiton neuvonnassa auttavat koulutetut vapaaehtoiset ja pitkän koulutuksen ja tasotestit suorittaneet koirakot.

 

Yhteiskampanjan aikana Etsijäkoiraliiton Facebook-sivuilla kerrotaan vinkkejä ja jaetaan tietoa lemmikkiturvallisuudesta. Miten estät lemmikkisi karkaamisen? Onko lemmikkisi karannut – oliko tarinalla millainen loppu? Millaisia vähältä piti -tilanteita olet kohdannut? Voit lähettää kuvia, vinkkejä ja tarinoita, joita halutessasi julkaistaan kyseisillä sivuilla.

 

Apua on tarjolla, mutta toivotaan, että kukaan ‪#‎eikarkaa‬

 

Huom. Muistathan, että metsästyslain mukaan koirien on oltava kytkettyinä 1.3. – 19.8., jotta luonnonvaraisilla eläimillä säilyy lisääntymisrauha. Turvataan luonnon eläimille niiden tarvitsema rauha!

 

 

etsijakoiraliitto_web

 

Ps. Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa kampanjaa. Voit jakaa tietoa eteenpäin esimerkiksi tulostamalla oheisen flyerin (flyeri aukeaa isommaksi näpäyttämällä sitä hiirellä):

etsijakoiraliitto_print

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.