Päivitetty 17.02.2019

Järjestä varainkeruukampanja Facebookissa – pyydä ystäviäsi lahjoittamaan Kulkureille!


Facebookissa on nyt mahdollista järjestää oma hyväntekeväisyyskampanja Kulkureille! Voit järjestää kampanjan esimerkiksi syntymäpäivänäsi tai jonain muuna sinulle merkittävänä päivänä. Kampanjan avulla voit pyytää ystäviäsi lahjoittamaan kestävään eläinsuojelutyöhön esimerkiksi lahjojen ostamisen sijaan. Ystäväsi voivat lahjoittaa varainkeruukampanjaasi kätevästi Facebookista poistumatta.

Kampanjan perustaminen on helppoa ja sen teko kestää vain muutaman minuutin. Voit perustaa kampanjan joko menemällä Kulkurien Facebook-sivujen Varainkeruu-välilehdelle tai suoraan osoitteeseen: https://www.facebook.com/fund/kulkurit/ . Facebook ohjaa sinua kampanjan perustamisessa, voit määrittää kampanjalle muun muassa nimen, keräystavoitteen, ajanjakson ja kampanjaa kuvaavan tekstin sekä kuvan. Keräystavoitetta ja ajanjaksoa voit muuttaa myös kampanjan perustamisen jälkeen.

Kampanjan perustaminen onnistuu myös, kun aloitat oman julkaisun tekemisen ja valitset valikosta vaihtoehdon “Tue voittoa tavoittelematonta järjestöä”. Pääset valitsemaan Kulkurit keräyskohteeksi, kun kirjoitat hakukenttään “Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs”.

Kampanjan perustamisen jälkeen voit jakaa kampanjasi ystävillesi! Kiitämme sinua ja ystäviäsi avustanne – toiminnallemme lahjoitukset ovat kultaakin kalliimpia.

Voit tutustua myös muihin lahjoitusmuotoihin Lahjoittaminen-sivullamme >

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.