Päivitetty 28.11.2020

Kodin saanut koira: FLORIAN (Unelmatiimi) (nyk. Väinö)


Syntymäaika: 3/2020
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Associaton)
ei kastroitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta

8.10.2020

One Rescue Association ja heidän Cosoban kylässä ylläpitämä tarha ovat yksi Kulkurien pääyhteistyökumppaneista. Yhdistyksen takana on eläinlääkäri Adina Vladut, joka yhdessä miehensä kanssa myös ovat Onevet klinikan perustajat ja omistajat. Tarhalla asuu jatkuvasti satoja koiria, jotka odottavat oman kodin löytymistä.

Keväällä tarhan porteille hylättiin kahdeksan pennun pentue. Florian, Naveen, Flynn ja Rapunzel olivat pentueen neljä onnekasta, jotka selvisivät huonoista lähtökohdista huolimatta. Tämä Unelmatiimi on nyt valmis adoptio-ohjelmaan etsimään omia rakastavia kotejaan.

Pennut ovat innokkaita, vilkkaita ja sosiaalisia niin ihmisiä, kuin muita koiriakin kohtaan. He osaavat myös haukkua, normaalien pentujen tapaan.

Florianin arvioitu koko tulee olemaan aikuisena koirana noin 47-50cm ja 15-20kg.

Florian etsii kotia, jossa on malttia ja kärsivällisyyttä kasvattaa hänestä aikuinen, tasapainoinen ja onnellinen koira.

 

Päivitykset vanhemmasta uudempaan

28.11.2020

Pilvisenä marraskuun lauantaina Florian saapui kotiin ja yhteinen seikkailu omien ihmisten kanssa voi lopulta alkaa!

31.10.2020

Florian on varattu ikiomaan kotiin! Onnea Florian ja koti!

8.10.2020

Florian pääsee mukaan adoptio-ohjelmaan hakemaan omaa loppuelämän kotia.

 

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Florian saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Florian on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Florianin yhteyshenkilö on Mari Tammenkoski

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.