Päivitetty 10.11.2016

Kodin saanut koira: FLOZIGA (nyk. Dali)


Syntymäaika: 5/2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu

 

5.4.2016
OneVetin hoitolasta löytyy myös tämä ihana velikulta, Floziga. Sen ulkomuoto ja luonne tukevat toisiaan. Tämä ikäarvioltaan noin 2-vuotias valkoruskea iloinen pörrökasa tulee seurustelemaan ihmisen kanssa paiskatakseen ensitöikseen tassua. Muutenkin sillä on pilkettä silmäkulmassa ja onkin siten vallan leikkisä poika. Muiden koirien kanssa se tulee toimeen ja leikkisä kiltti kaveri sitä voisi olla odottamassa uudessa kodissa. Ainakin tarhalla se yltyy herkästi haukkumaan, joten kerrostaloasumista ei pidetä ensimmäisenä vaihtoehtona.

Kooltaan se on keskikokoinen, noin 50 cm korkea ja vankka. Olemukseltaan se terrierimäinen. Siitä saa varmasti reippaan kaverin ulkoiluun ja miksei muuhunkin harrastamiseen.

19.5.2016
Aktiivimme tapasivat Flozigan toukokuun matkallaan Romaniassa. Se on oikein kiltti ja sosiaalinen koira, jolla ei luultavammin ole pahoja kokemuksia ihmisistä niin reippaasti se tulee tervehtimään uusiakin ihmisiä. Kaiken kaikkiaan se on aika hassu kaveri, hulluttelee ja hölmöilee ympäriinsä. Se on myös todella leikkisä ja juoksenteleekin mielellään. Humputtelun ohessa se käy aina välillä pyytämässä rapsutuksia, kun tykkää kuitenkin paljon ihmisen huomiosta.

12.7.2016
Yhdistyksen aktiivien vieraillessa OneVetin klinikalla he tapasivat myös Flozigan. Tämä koiraherra on hyvin energinen ja se juoksentelikin muiden koirien kanssa pihalla minkä jaloistaan pääsi. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja luonteeltaan se on hyvin leikkisä ja iloinen. Juoksemisen lomassa Flozigalla oli hetki aikaa istahtaa pyytämään nameja ja se onkin hieman pulskassa kunnossa. Floziga sopii varmasti oikein hyvin aktiiviseen kotiin ja vaikkapa juoksukaveriksi. Sohvaperunaksi siitä ei niinkään ole.

16.9.2016
Iloinen Floziga sai tänään ihania uutisia, se on varattu omaan kotiin!

29.10.2016
Floziga pääsi vihdoin matkustamaan omaan kotiinsa. Onnea Flozigalle ja perheelle <3

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Floziga saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Floziga on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot : Krista Norvasuo

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.