Päivitetty 22.06.2016

Forssassa järjestettiin rescuetapahtuma Kulkurien toimesta. Kiitos osallistujille!


 

Sunnuntaina 29.5. Rescueyhdistys Kulkurit ry:n aktiiveja oli kertomassa yhdistyksen toiminnasta Forssan Viksbergin koirapuistolla. Vastaavaa ei tietääksemme ole Forssassa ennen järjestetty, joten jännitimme hiukan vastaanottoa.

Paikalle tuli heti tapahtuman alkaessa ja jatkossa tasaisena virtana koiria omistajineen, joten jännitimme turhaan. Kulkurien kautta kodin saaneista mukana puistoilussa olivat Zindy, Jedi (ent. Husni), Kerma (ent. Cream), Safi (ent. Savi) sekä Raie. Lisäksi paikalle saapui useita muita koirakoita.

Huhtikuun alussa kotiutunut Zindy oli vanhan rouvan topakkuudella ylivoimainen voittaja koirapuistossa järjestetyssä nakkikisassa. Kotihoitolainen Madde (ent. Madelina) todisti vääräksi väitteet, ettei kunnallisella tarhalla vuosia ketjun päässä eläneestä koirasta voi tulla normaalia koirakansalaista. Madde nimittäin hurmasi sosiaalisuudellaan ja iloisuudellaan kaikki!

Yhteinen mielipide oli, että suurempien kaupunkikeskittymien lisäksi pienemmät kaupungit ja alueet kaipaisivat enemmän rescuetapahtumia, joissa jaettaisiin tietoa ja voisi tavata muita koirakoita. Pyyntönne on kuultu ja tulemme siihen myös vastaamaan.

Vaikka tilaisuuden päätarkoitus ei ollut kerätä rahaa, kannatustuote- ja arpamyynnin sekä vapaaehtoislahjoitusten myötä sitä kertyi kuitenkin 163,85 euroa. Kulkurit kiittää!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa