Päivitetty 05.11.2016

Kodin saanut koira: GEORGINA


Syntymäaika: 1/5/2016
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romania (Onevet)
Ei Steriloitu

1.9.2016
Romaniassa syntyy joka päivä pentuja, joilla ei ole minkäänlaisia tulevaisuuden näkymiä, eikä niillä ole ketään, joka pitäisi niistä huolta. Toisinaan pennuilla käy tuuri, ja joku paikallinen eläinsuojelija löytää ne ja ottaa huostaansa, lääkitsee, ruokkii ja huolehtii. Mikäli pennut selviävät rokotuksista, saavat ne uuden mahdollisuuden löytää itselleen oman kodin, jossa voi turvallisesti kasvaa aikuiseksi, tasapainoiseksi kotikoiraksi. Näin tapahtui myös Georginan kohdalla. Nyt tämä reipas tyttönen on valmis adoptio ohjelmaamme ja etsimään ikiomaa kotia. Georgina jakaa häkkinsä kolmen muun tytön kanssa ja seurustelee ja touhuaa heidän kanssa vaivatta ja iloisesti. Tyttönen on leikkisä ja touhukas pentu. Georginaa on helppo kuvailla uteliaaksi, rohkeaksi, tasapainoiseksi, hyvin huomionkipeäksi ja ihmisrakkaaksi lapsoseksi. Pienellä riiviömäisellä twistillä maustettuna, hammastelee lempeästi ja on terrierimäisen päättäväinen kun innostuu jostakin. Ihmisläheisyyden takia sylissä ollessaan Georgina pusuttelee paljon, ottaa rennon letkeästi ja ihmettelee tyytyväisesti maailmaa. Georgina tykkää käyttää ääntänsä jonkin verran, osittain varmasti pelkkää turhautumista, mutta se asia on hyvä ottaa huomioon kodin valinnassa.

Georgina on nyt n.6-7kg ja kasvaa keskikokoiseksi neidiksi.

8.10.2016
Georginaa on pakko kuvailla ihan muutamalla lauseella jotka kiteyttää tämän neidin hyvin : Riehakas, leikkisä ja iloinen. Sosiaalinen ja vilkas pentu. Tulee hyvin luokse, ei arastele yhtään. Touhuaa ja hammastelee, repii vaatteita ja hilluu joka suuntaan. Super energinen kakara. Todella aktiivinen nuorikko siis kyseessä joten tulevalta kodilta vaaditaan panostamista paljon, jotta neidin energia suuntautuu oikein.

Georgina on kasvanut ja on nyt n. 40cm ja 10kg paikkeilla.

Uusia kuvia lisätty.

23.10.2016
Georgina on varattu ikiomaan kotiinsa, kotionnea! <3

5.11.2016
Georgina on tänään saapunut oman perheensä luokse, ihanaa tulevaisuutta pikkuinen!

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Georgina saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Georgina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Georgina tulee Suomeen steriloimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen sterilointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Georginan yhteyshenkilönä  toimii : Anne Huhtala

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.