Päivitetty 15.07.2014

Kodin saanut koira: GICU (nyk. Zimba)


GICU2GICU

* n. 5-vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

12.6.2014
Gicu on noin 5-vuotias kastroitu uros, joka asustaa tällä hetkellä romanialaisella Onevet-eläinklinikalla. Gicu on ollut onnenpoika, sillä sen harhaillessa bukarestilaisella niityllä olivat Ovetin työntekijät Adina ja Irina löytäneet Gicun ja pelastaneet sen turvaan.

Tyypillisenä touhukkaan pikkukoirana Gicu on varsinainen väkkärä, jolla energiaa riittää! Ellei Gicu ole pusuttamassa ihmisiä haastaa se leikkiin Onevetin muita koiria. Tämä sympaattinen ja iloinen poika on erittäin ihmisrakas ja rakastaa maharapsutuksia sekä tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa. Gicu kaipaisikin aktiivista kotia, jossa sille olisi tarjolla riittävästi aktiviteettejä sekä rakkautta! Gicun tulevassa kodissa voisi olla odottamassa koirakaveri. Kooltaan Gicu on pieni: pojalla on korkeutta alle 35 cm ja painoa n. 7-8 kg.

Gicu etsii sitoutunutta ja motivoitunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan lempeä ja johdonmukainen koulutus, turvalliset kotiolot, aktiviteetteja sekä onnellinen, tasapainoinen koiran elämä. Harkitessasi Gicun adoptointia muistathan, että koiraan tulee aina sitoutua sen loppuelämän ajaksi eli parhaimmillaan yli 10 vuodeksi.

Gicu luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, kastroituna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

18.6.2014
Ilouutisia! Gicu on varattu omaan kotiin Suomeen!

5.7.2014
Gicu saapui omaan kotiinsa Suomeen.

Gicun kodinetsinnässä auttoi Niina.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.