Päivitetty 27.04.2017

Haemme vapaaehtoisia apureita tapahtumiimme


apuritKulkurit ovat suunnitelleet paljon ihania tapahtumia. Tarvitsemme apureita, jotta tapahtumista tulisi ikimuistoisia. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat työskennellä vapaaehtoisena kodittomien eläinten hyväksi. Mukaan saa ottaa myös sukulaisia ja ystäviä!

Innokkaita leipureita tarvitaan paljon, koska Kulkurien herkullinen buffetti on mukana melkein jokaisessa tapahtumassa. Myös vegaanisilla ja gluteenittomilla leivonnaisilla on kysyntää.

Tarvitsemme apua tapahtumien järjestämisessä ja tapahtuma-avustajia paikan päälle. Tapahtuma-avustajalta toivomme sosiaalisuutta, pirteyttä, oma-aloitteellisuutta sekä ahkeruutta ja aitoa halua työskennellä eläinten hyväksi. Otamme myös mieluusti vastaan näppärien käsityöläisten tekemiä koruja ja muita käsitöitä myytäväksi tapahtumissa ja huutiksessa.

Tällä hetkellä Kulkurien järjestämät tapahtumat sijoittuvat pääosin pääkaupunkiseudulle, mutta myös muualta tulevat saavat ilmoittautua mukaan. Jos innokkaita apureita löytyy oivallinen määrä muualtakin päin Suomea, pystymme ehkä tulevaisuudessa järjestämään tapahtumia pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Innostuitko? Otathan yhteyttä Kulkurien aktiiviin Katarina Kaasiseen. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja osoitteesi (vaihtoehtoisesti paikkakuntasi). Kerrothan samalla, missä tehtävässä pystyt auttamaan.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.