Päivitetty 06.05.2018

Kodin saanut koira: HAMPULI


Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloidaan

 

Perustiedot ja tausta

18.01.2018
Pikkuinen Hampuli on päätynyt Onevetin tarhalle Cosoban kunnantalon varapormestarin toimesta. Vuonna 2005 perustettu eläinlääkäriklinikka Onevet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Onevetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan sekä ulko- että sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia. 

Luonteeltaan tämä pikkuinen neito on hyvin kiltti ja ystävällinen sekä alistuvan oloinen. Kaunis Hampuli on lempeä ja hyväntahtoinen kaikille ihmisille ja se tulee hyvin toimeen muiden koirien sekä kissojen kanssa. Onevetissa Hampuli käyttää ääntään jonkin verran.

Hampulilla on alapurenta ja sillä on arvion mukaan painoa noin 6-7 kg ja säkäkorkeutta noin 35 cm.

Hampuli etsii kotia, jossa ymmärretään, että pienikin koira tarvitsee aikaa, huolenpitoa ja liikuntaa.

06.05.2018
Hampulilla todettiin Romaniassa tutkimuksissa takajalan luksaatio, joten polvi operoitiin Romaniassa. Eilen pikkuinen lensi  hyvin leikkauksesta toipuneena vihdoinkin Suomeen omaan kotiinsa.

07.02.2018
Hampuli on tänään varattu omaan kotiin Suomeen.

20.01.2018
Hampuli on saanut useita kotiehdokkaita, joten pikkuisesta ei toistaiseksi oteta enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

______________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hampuli saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hampuli on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Hampulin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.