Päivitetty 17.11.2018

Happy Dogs Moreni aloittamassa syksyn steriloinnit


 

Moreni on Romaniassa sijaitseva köyhä pieni kylä, jossa asukkaat päivästä toiseen taistelevat selviytyäkseen. Töitä on todella vaikea löytää ja siksi varsinkin lapsista huolehtiminen on monessa perheessä arkea jatkuvasti raastava huolenaihe. Tavallaan sitä voikin ehkä melkein yrittää ymmärtää, miksi tällaisessa kylässä kulkukoirat ovat useimpien silmissä pelkkää sotkua ja turhaa ääntä aiheuttavia päänvaivoja.

Koska Morenia ympyroivät vuoret ju monet muut kylät, päätyy koiria jatkuvasti hylättyinä Morenin kaduille. Niistä pienen pieni osa on onnekkaita ja tulevat jonkun ystävällisen ihmisen löytmiksi ja saattavat saada tältä ruokaa. Mutta kaikkia kaduille hylättyjä koiria odottaa tulevaisuus täynnä vaaroja: tappavia viruksia, liikenne ja ikävä kyllä, myrkytyksiä.

Kulkurien yhteistyökumppani Morenissa, eläinsuojelija ja eläintenhoitaja Anda Popescu tiimeineen tekee hurjasti työtä ratkaistakseen kylän koirien surullisen tilanteen. Anda pitää Morenissa Happy Dogs Moreni tarhaa, ja usea koira onkin sieltä adoptoitu Kulkurien kautta Suomeen. Nyt Anda lähetti kaikille seuraajillemme avunpyynnön, jonka lupasimme viedä eteenpäin teille tukijoille:

“More and more people ask for our help and we work tirelessly to reach all households and try to put an end to this never ending story. Free spay & neuter is the only hope to save innocent new lives from suffering. We now in advance thank everyone who finds it in their hearts to help us with our cause!”

Ainoa ratkaisu Morenissa on steriloinnit. Niin koiramäärää saadaan hallintaan ja koirien kärsimystä pikku hiljaa vähennettyä. Kuten Anda kirjoittaa, sterilointikampanjat ovat Morenin ainoa toivo.

Anda on pian järjestämässä Morenissa useita uusia sterilointipäiviä, jotka ovat kin nyt tärkeämpiä, kuin koskaan. Nyt meidän tarvitsee vain osaltamme kerätä varat kampanjoiden sponsorointiin.

Sinä voit vastata avunpyyntöön lahjoittamalla. Jokaisesta kerätystä eurosta on Morenin koirille iso apu.

Tilinumero: FI73 1029 3000 3566 41
Viite: 2299

Videon koirat ovat kaikki Morenin kodittomia koiria. Thank you for the heart breaking pictures, Anda!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa