Päivitetty 15.10.2013

Kodin saanut: HARRY


 

HARRY

* n. 1v 2 kk (08/2013)

* Uros, kastroidaan

 

 

 

 

 06.11.2012

Glinan tarhan yhtä häkkiä asuttaa valovoimainen pentue- The Royal Puppies.
Pentuen alkuelämä ei ole ollut niin kovin kuninkaallinen, sillä ne on hylätty aivan pieninä pentuina, mutta onneksi ne pääsivät Glinan tarhalle ja nyt niiden elämässä aukenee mahdollisuus päästä viettämään sitä heille oikeasti kuuluvaa arvokasta elämää rakastettuina perheenjäseninä, tasapainoisina ja onnellisina koirina.

Pennut ovat nyt noin 6 kk ikäisiä ja ne ovat saaneet rokotukset, madotukset ja ulkoloishäädöt. Lisäksi ne on sirutettu ja niillä on passit. Ne ovat siis varsin pian valmiita matkustamaan Suomeen omiin koteihinsa, pois kylmän talven alta tarhaolosuhteista.

Pennuista Diana on eri pentueesta ja muut ovat samaa katrasta, mutta Diana on samaa ikää muiden kanssa.

Kaikki pennut ovat avoimia, uteliaita, leikkisiä, sosiaalisia ja reippaita luonteiltaan. Ne rakastavat ihmisen huomiota ja kiipeilevät syliin ja suukottelemaan ennakkoluulottomasti.

Pennuista Camilla ja Diana ovat pienimpiä, ne kasvavat aikusina noin 15-20 kiloisiksi. William ja Charles ovat isoimpia, niistä tulee aikusina noin 20-25 kilosia ja Harry on näiden väliltä.

20.02.2013

Harry on tällä hetkellä n. 8 kk-ikäinen pojankoltiainen. Kaikki Royal-puppies pojat ovat kovasti miehistyneet ja miehistymisen seuarauksena pojilla on ollut hieman erimielisyyksiäkin aitauksessaan. Tästä syystä Harrya ei suositella perheeseen, jossa on jo ennestään uroskoira. Harry on edelleen leikkisä ja sosiaalinen ja pitää ihmisistä kovasti.

Olisiko sinulla tarjota komealle Harry-pojalle se oma loppuelämän koti.

 

Tässä video koko Royal Puppies-viisikosta Glinan tarhalta 27.10.2012:

http://www.youtube.com/watch?v=JCi4dTkLTdo&feature=plcp


23.04.2013

Harry, Charles ja William eli Royal-pojat odottelevat edelleen kotiaan Glinan tarhalla Romaniassa siskonsa Dianan kanssa. Näissä poitsuissa sitten vauhtia riittääkin. Royal-pentueen häkissä on paljon menoa ja meininkiä kun kaikki neljä leikkivät ja painivat keskenään. Ohessa video Royal-pentueen puuhailuista Glinan tarhalta 17.03.2013.

Pojat ovat huomattavasti pienempiä, kuin kuvat antavat ymmärtää. Yksikään pojista ei ylitä 55 cm korkeutta ja painoakin pojilla on vain juuri ja juuri 20 kiloa, jos sitäkään. Kaikki pojat ovat lempeitä ja mukavia, aktiivisia ja ystävällisiä. Myös ihmisen läheisyys on näille kavereille hyvin tärkeää ja mieluista.

Pojilla ei ole mainittavia luonne-eroja ja ulkonäkökin on melkoisen samanlainen kaikilla.

 

11.06.2013

Nuori mies Harry on nyt päässyt 1-vuoden ikään ja odottelee edelleen sitä omaa kotiaan Glinan tarhalla Romaniassa. Harry siirtyykin nyt sivuillamme isojen- ja keskikokoisten kategoriaan. Harry on edelleen iloinen ja reipas kaveri ja olisikin hyvin toivottavaa, että oma koti alkaisi kohtapuoliin löytyä.

Harry on kooltaan huomattavasti pienempi kuin kuvat antavat ymmärtää. Säkää on juuri ja juuri 50 cm ja painokin on siinä 20 kilon hujakoilla. Harry sopisikin luonteensa puolesta monenlaiseen porukkaan ja ympäristöön.

12.08.2013

Harry-poika veljineen odottelee edelleen kotiaan Glinan tarhalla Romaniassa.  Kaikki pojat ovat reippaita ja leikkisiä, sekä uteliaasti tutustumassa vieraisiin, mutta kuuma päivä pakotti nämä reippaat pojankoltiaiset koppiin lepäilemään. Harry, kuten molemmat veljensäkin, on kuvistaan huolimatta max. 50 cm korkea ja painoakin on arviolta juuri ja juuri 20 kiloa, eli melko kompakti paketti.

Harry on todella mainio tapaus ja tästäkin pojasta on varmasti kaveriksi monenlaiseen puuhailuun. Vain se oma koti puuttuu.

15.10.2013

Harry on päässyt Puolaan kotihoitoon ja etsiskelee omaa kotiaan Puolasta tästedes.

Kodinetsinnässä auttoi: Johanna

 


Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.