Päivitetty 30.12.2018

Herkkukartano myy Kulkurien tuotteita Tuomaan Markkinoilla Helsingissä


Vielä kaksi päivää aikaa hipsiä Helsingissä Herkkukartanon mökille Tuomaan Markkinoille, kannatustuotteita on vielä myynnissä! Herkkukartano haluaa tukea Kulkurien eläinsuojelutyötä ja myy siis Tuomaan Markkinoilla Kulkurien kannatustuotteita. Myynnissä on rescuerusetteja sekä joulun eettisiä lahjakortteja. Molemmat sopivat erinomaisesti joulun lahjoiksi, niitä ihania herkkuja unohtamatta!

Herkkukartanon löytää markkinoilta mökistä 87 Senaatintorilta lauantaihin 22.12. klo 19 saakka. Mökistä löytyy lisäksi myynnistä kasoittain herkkuja:

“Luvassa on kotimaisen Namituvan ja Enkelin Eväspussin tuotteita, joiden kirjo on laaja legendaarisista salmiakeista makeisiin polkakarkkeihin. Valikoimasta löydät tietysti lisäksi mm. käsintehtyjä nekkuja, karamellikeppejä sekä hurjan määrän erilaisia tikkareita ja suklaata. Enkelin eväspussin ihastuttavat pakkaukset sopivat mainiosti pukinkonttiin ja miksei myös heti naposteltavaksi markkinoita kiertäessä. löytyy lisäksi perinteisiä joulun ajan herkkuja karkkikepeistä nekkuihin. “

Tuomaan Markkinat on Helsingin vanhin ulkoilmassa järjestettävä joulutori. Tuomaan Markkinat on avoinna joulukuun alusta aina aattoviikolle saakka. Joulutorin päivittäistä arkea rytmittävät joulunajan tapahtumat, joihin on kaikkiin vapaa pääsy.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.