Päivitetty 06.12.2018

Herkkukartano myy Kulkurien tuotteita 5.12. Tuomaan Markkinoilla Helsingissä


Tuomaan Markkinoilla koittaa koirien keskiviikko! Herkkukartano haluaa tukea Kulkurien eläinsuojelutyötä ja myy Tuomaan Markkinoilla keskiviikkona 5.12 klo 11-20 Kulkurien kannatustuotteita. Myynnissä on rescuerusetteja sekä joulun eettisiä lahjakortteja, jotka molemmat sopivat erinomaisesti joulun lahjoiksi. Herkkukartanon löytää markkinoilta mökistä 87 Senaatintorilta! Mökistä löytyy lisäksi myynnistä kasoittain herkkuja:

“Luvassa on kotimaisen Namituvan ja Enkelin Eväspussin tuotteita, joiden kirjo on laaja legendaarisista salmiakeista makeisiin polkakarkkeihin. Valikoimasta löydät tietysti lisäksi mm. käsintehtyjä nekkuja, karamellikeppejä sekä hurjan määrän erilaisia tikkareita ja suklaata. Enkelin eväspussin ihastuttavat pakkaukset sopivat mainiosti pukinkonttiin ja miksei myös heti naposteltavaksi markkinoita kiertäessä. löytyy lisäksi perinteisiä joulun ajan herkkuja karkkikepeistä nekkuihin. ”

Tuomaan Markkinat on Helsingin vanhin ulkoilmassa järjestettävä joulutori. Tuomaan Markkinat on avoinna joulukuun alusta aina aattoviikolle saakka. Joulutorin päivittäistä arkea rytmittävät joulunajan tapahtumat, joihin on kaikkiin vapaa pääsy.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa