Päivitetty 09.06.2017

Kodin saanut koira: HERRA NOROCEL


Syntymäaika: 4/2010
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
kastroitu

 

01.05.2017
Herttainen pikkumies Herra Norocel on onnekas, sillä se on otettu talteen koirarankkureilta ja estetty näin sen joutuminen kunnalliselle tarhalle. Tällä hetkellä Norocel on ahkeran ja hyväsydämisen Luiza Mandrun luona Grădiştean kylässä odottamassa omaa kotiaan.

Luiza kertoo, että upea Norocel on kuin enkeli ja että se on yksi kilteimpiä koiria, joita Luiza on tavannut. Norocel on luonteeltaan kuin aarre, niin kiltti, ystävällinen ja ihmisrakas. Pikkuinen pussailee aina tilaisuuden tullen ja se on hyvin lempeä ja hellä. Norocelilla on varmastikkin ollut aikasemmin koti ja se on vasta hylätty ennen sen kiinniottoa. Tämä on myös rankkurien arvio, sillä se oli hyvässä kunnossa ja sitä ei aikasemmin ole nähty kyseisellä alueella.

Lempeä herra Norocel on luonteeltaan leikkisä ja reipas. Luizan luona se ei hauku juurikaan ja pikkuinen käyttäytyy muutenkin todella mallikkaasti. Norocelilla on arvion mukaan ikää noin 7 vuotta.

Painoa tällä suukottelijalla on arvion mukaan noin 6-7kg ja säkäkorkeutta noin 30cm.

07.05.2017
Herra Norocel on saanut useita potentiaalisia kotiehdokkaita, joten herrasta ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

14.05.2017
Herra Norocel on tänään varattu Suomeen ikiomaan kotiin <3 Onnea ihanalle herralle ja sen tulevalle perheelle!

09.06.2017
Norocel lensi Suomeen omaan kotiinsa 4.6.2017.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Herra Norocel saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Herra Norocel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Herra Norocelin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

01.05.2017

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.