Education

– Education is the most powerful weapon which you can use to change the world –

Nelson Mandela

 

Yksi Rescueyhdistys Kulkurit ry:n tärkeimpiä toiminnan muotoja on valistus, sillä tieto ja osaaminen ovat kaiken ajattelun ja toiminnan lähtökohtia.

Visiomme, että jonain päivänä jokaisella lemmikkieläimellä olisi oma koti, jossa niiden kokonaisvaltainen hyvinvointi osattaisiin ottaa huomioon, on aihe, jonka haluamme iskostaa etenkin paikallisen väestön mieleen Romaniassa.

Valistus yhdessä sterilointitoiminnan kanssa antaa romanialaisille apua, tietoa, taitoja ja kannustusta, jotta he voivat tulevaisuudessa kantaa itsenäisesti vastuuta maansa kodittomien koirien ongelmasta.

Valistusta suoritetaan Romaniassa moniulotteisesti. Kouluvalistuksessa pääpaino on lasten ja nuorten valistamisessa kouluissa ja päiväkodeissa. Oppiminen saavutetaan leikin ja mielenkiintoisten tehtävien avulla. Paikallisessa valistuksessa yhdistys kouluttaa Romaniassa toimivia eläinsuojelijoita, eläinlääkäreitä ja eläintenhoitajia sekä kaikkia muita eläinten parissa toimivia henkilöitä, niin yhteistyötahoja kuin ulkopuolisia tahojakin.

 

Voit tukea Kulkurien valistustoimintaa lahjoittamalla:
lahjoitustili Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 5911.

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share

 

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.