Päivitetty 31.10.2018

Hobo on the Road! Kulkurit Kauppakeskus Kaaressa 27.- 28.10.


 

Kulkurit tien päällä!

Järjestämme kauppakeskuskiertueen, joka alkaa Helsingistä. Tulethan siis tapaamaan hoboja Kannelmäessä sijaitsevaan Kauppakeskus Kaareen viikonloppuna 27. – 28.10.2018. Olemme paikalla molempina päivinä klo 10-16.

Ständimme sijaitsee Prisman kassojen vieressä. Tule juttelemaan yhdistyksen toiminnasta ja ajankohtaisista eläinsuojeluasioista. Samalla voit myös ostaa Kulkurien suosittuja kannatustuotteita, joista mainittakoon erityisesti uunituoreet kalenterit vuodelle 2019! HUOM. Kalentereiden toimitus on viivästynyt. Tästä johtuen ne eivät ehdi viikonloppuna myyntiin. Pahoittelemme!

Paikan päällä pidetään myös arpajaiset, joten luvassa on mukavia yllätyksiä koko perheelle! Kiitämme jo näin etukäteen arpajaisvoittolahjoituksista: Musti ja Mirri Kaari, Booky.fi, Cubus ja Hankkija Kaari.

Tekemällä ostoksia ständiltämme autat rakentamaan parempaa tulevaisuutta kodittomille eläimille.

Samaisina päivinä voit myös lahjoittaa Romaniaan koiraruokaa Musti ja Mirri Kaari -liikkeeseen. Varmistathan, että päiväyksellisissä tuotteissa ei ole mennyt käyttöpäivä umpeen. Emme voi ottaa vastaan avattuja ruokasäkkejä tämänhetkisistä varastointiolosuhteista johtuen.

 

Kauppakeskus Kaari sijaitsee osoitteessa Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki.

 

Tervetuloa!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.