Päivitetty 22.06.2018

Upeita tukijoita Hobo Runissa hyvällä asialla. Kiitos kaikille!


Hakunilan urheilupuistossa Vantaalla vietettiin 12.5.2018 ihanaa hyvinvointitapahtumaa, Hobo Runia. Kyseessä oli Kulkurien järjestämä hyväntekeväisyysjuoksu kodittomien eläinten hyväksi.

Tapahtumassa 57 osallistujaa kohtasivat mäkisiä polkuja, joko 5 tai 10 km verran. Reitille sai ottaa koirakaverin mukaan ja tapasimmekin useita suloisia koirakavereita!

Aurinko näytti upeat säteensä ja lämpöä riitti. Onneksi matkan varrella oli juomapisteitä, ja monet osallistujat olivat myös varautuneet omilla juomapulloilla. Vaikka liikettä ja hikeä riitti, niin jokainen osallistuja ohitti maaliviivan hymyssä suin. Täytyy vielä lisätä, että tarjoamiset olivat hyvin herkullisia.

Tapahtumassa keräsimme uskomattomat 1 830,25 euroa!  Tuotto suunnataan Kulkurien kestävään eläinsuojelutyöhön, johon kuuluu keskeisenä osana kodittomien koirien steriloinnit.

Iso kiitos ja kumarrus kaikille mukana olleille: osallistujille, vapaaehtoisille työntekijöille ja yhteistyökumppaneille! Kiitos Lush, Valsoia, DiPrint, HartwallLemmikkihotelli Tassu&Tassu,  Ruohonjuuri ja Satotukku. Kiitos alkulämpän vetäjälle Mervi Salolle ja toimitsijalle Teija Mouzdahirille.

 

 

Hobo Run 2018

Tänään Vantaan Hakunilassa juostiin kestävän eläinsuojelutyön puolesta! Kulkurien järjestämässä Hobo Run 2018 tapahtumassa 57 iloista juoksijaa kiitivät mäkisiä lenkkipolkuja pitkin tavoitteenaan 5 tai 10 km mittainen matka. Sää oli mitä upein ja vaikka helle jo meinasi yltyä niin kovaksi, että hikivirrat alkoivat haitata juoksemista, ohitti jokainen osaanottaja maaliviivan hymyssä suin. Myös suloisia, entisiä Romanialaisia kulkureita tavattiin tapahtumassa useita – iso kiitos kaikille jotka tulivat paikalle koiran kanssa tai ilman! <3

Publiée par Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs sur samedi 12 mai 2018

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.