Päivitetty 27.05.2015

Hauskat ja uniikit HoboDog-näytönpyyhkijät ovat täällä!


hobonaytonpyyhkija_netti

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry työskentelee romanialaisten kodittomien koirien ja kissojen hyvinvoinnin eteen. Yhteistyötarhat Romaniassa ovat täynnä hylättyjä eläimiä, ja paikalliset eläinsuojelijat ovat jaksamisensa äärirajoilla. Tuethan toimintaamme, jotta voimme yhdessä edistää romanialaisten eläinten hyvinvointia sekä asemaa ja helpottaa eläinsuojelijoiden arkea. Toimintaa voit tukea esimerkiksi ostamalla ihanan uutuustuotteen: uniikin HoboDog-näytönpyyhkijän!

HoboDog-älynäytönpyyhkijöistä saatu tuotto suunnataan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen – Kulkurien Rosiori de Vede -massasterilointi- ja avustusprojektia varten. Rescueyhdistys Kulkurit ry:n päätavoitteisiin kuuluu romanialaisten kodittomien koirien ja kissojen lukumäärän vähentäminen pysyvästi. Näin ollen oleellisena osana toimintaan kuuluu eläinten steriloinnit. Mikäs sen mainiompaa, kuin että yhden näytönpyyhkijän hinnalla – 20 eurolla – kustannetaan kahdelle koiralle sterilointien yhteydessä mikrosirutus, rabiesrokote ja kirjaaminen kansalliseen järjestelmään!

Olethan mukana tukemassa tärkeää asiaa. HoboDog-näytönpyyhkijän alaosa on mikrokuitua, joten se toimii puhdistavana osana. “HoboDogeja” on saatavilla rajoitettu erä. Myymme niitä tapahtumissamme, joista seuraavana PetExpo 11. – 12.4.2015!

Näistä söpöistä näytönpyyhkijöistä kiitämme lämpimästi Kaisa Aikiota ja hänen yritystään “T:mi Tarralla”.

 

 

 

Lue lisää huhtikuun PetExpo -tapahtumasta täältä.

Lue lisää Rosiori de Vede -sterilointiprojektista täältä.

T:mi Tarralla Facebookissa: https://www.facebook.com/TmiTarralla?fref=ts

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.