Päivitetty 16.03.2016

Kodin saanut koira: HOTIE


Hotie 1/2016

Hotie 1/2016

HOTIE

  • Narttu
  • Arvioitu syntymävuosi 2013
  • Steriloitu
  • Romaniassa

 

 

 

 

 

 

1.2.2016
Yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista Romaniassa on Clinica Veterinara OneVet. Jokainen adoptio-ohjelmamme läpikäynyt koira on kulkenut Onevetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Yhdistyksen aktiivit kävivät tammikuussa jälleen Romaniassa ja Onevetissa he tapasivat monia koiria, niin vanhoja tuttavuuksia kuin myös uusia. Yksi uusista tuttavuuksista on pieni koira nimeltään Hotie. Hotie on alunperin Rosiorin kunnalliselta tarhalta mutta tyttö siirrettiin Onevetin tiloihin koska tytölle tuli juoksuaika ja sai kaikki muut koirat sekaisin.

Hotie on noin 2-vuotias ja luonteeltaan ystävällinen ja rauhallinen niin muille koirille kuin ihmisille. Onevetissa Hotie steriloitiin joten enää ei ole riskiä siitä, että Hotie joutuisi vahingossakaan synnyttämään vahinkopentuja tähän maailmaan. Kyseessä on pieni koira, korkeutta on kertynyt vain noin 20-25cm.

Vieraille Hotie on hieman ujo mutta on kuitenkin nätisti sylissä. Tyttö ei selkästi oikein tiedä pitäisikö uskaltaa luottaa siihen, että ihminen ei tee tälle pahaa. Tulevan kodin on hyvä tiedostaa ja olevan valmis antamaan Hotielle sen ajan jota tyttö tarvitsee tottuakseen kotikoirana olemiseen. Hotie tuli hyvin toimeen erään vastikään kotiutuneen vanhemman herrasmiehen kanssa joten kodissa voisi hyvinkin olla toinen tasapainoinen ja ystävällinen koirakaveri odottamassa.

16.3.2016
Hotie löysi oman kotinsa Saksasta. Onnea elämään pieni Hotie <3

—————————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hotie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hotie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Hotien yhteyshenkilö on Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.