Päivitetty 21.04.2015

Hyväntekeväisyysmyyjäiset ja tarvikekeräys Korpilahdella keräsi mukavasti ihmisiä paikalle


jyvaskyla_hyvantekev_myyjaiset_2015

 

Jyväskylän Korpilahdella pidettiin jälleen hyväntekeväisyysmyyjäiset ja tarvikekeräys 7. – 8.2.2015. Tapahtumassa oli myynnissä kannatustuotteita ja huonekaluja. Paikalla oli myös kirpputori ja kahvio sekä Kulkurien infopöytä, joka tarjosi ajankohtaista tietoa rescue-eläimistä ja Kulkurien toiminnasta. Myyjäisissä vastaanotttiin lisäksi kiitettävä määrä sekä ruokaa että tarvikkeita kodittomille koirille ja kissoille.

Myyntiä tuli yhteensä mainiot 140 euroa! Tämä summa käytetään kokonaisuudessaan eläinsuojelutyöhön. Paikalle tuodut lahjoitukset laitetaan Romaniaan säännöllisesti lähtevän lahjoituskuorman mukaan. Koiranruokaa kertyi lahjoituksina yhteensä noin 60 kg ja kissanruokaa noin 4 kg. Lisäksi tuotiin herkkuja, sidetaitoksia, ruiskuja, hanskoja, lääkkeitä, kirjekuoria, valjaita ja pantoja. Kiitos lahjoituksista!

Riitta Kataja, Kulkurien ahkera tukija, järjesti jälleen tämän tapahtuman omatoimisesti. Täten haluamme kiittää Riittaa lämpimästi. Suurkiitos myös kaikille tapahtumassa käyneille henkilöille! Riitta kertoi, että hän tapasi aktiivisia ja hyväsydämisiä ihmisiä, jotka haluavat vilpittömästi auttaa kodittomia koiria Romaniassa.

 

Mikäli haluat järjestää jotain vastaavaa omalla paikkakunnallasi, olethan rohkeasti yhteydessä meihin!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.