Päivitetty 04.09.2019

Koirien hyvinvointipäivä 1.9.!


Tervetuloa koirien hyvinvointipäivään sunnuntaina 1.9. kello 11-15! 

Koirien hyvinvointi on meille tärkeää, ja tiedämme, että jokainen koiranomistaja pitää juuri oman koiransa hyvinvointia prioriteettilistan kärjessä. Koira voi hyvin, kun sillä on hyvät kotiolot, tasapainoinen ruokavalio sekä riittävästi liikuntaa, ulkoilua ja aktiviteetteja ja sen terveydestä ja virikkeistämisestä huolehditaan.

Kulkurit Ry järjestää koirien hyvinvointipäivän, jolloin on mahdollista päästä tutustumaan käytännössä oman koiran hyvinvointiin ja sen edistämismahdollisuuksiin.

Päivän ohjelma on varmistunut, ja paikalla tuleekin olemaan kaikenlaista hauskaa sekä koirille että heidän ihmisilleenkin.

Tiedossa on siis kattava ja hyödyllinen mutta viihdyttävä kokonaisuus kaikille! Alla voit lukea lisää varmistuneista ohjelmanumeroista.

Houkutusten Highway ja koirien nakkikisa ovat juuri sitä, mitä niiden nimensä lupaavatkin. Nopeimmat palkitaan Tammiston Murren Murkinan lahjoittamilla palkinnoilla! Paikalla on myös koirille virikerata, varustuksen uusimiseen koiratarvikekirppis ja syyslookin päivittämiseen Kulkurien kannatustuotemyyntiä. Virikeradan palkinnot lahjoittaa Fiksu Ruoka sekä Puuilo.

Päivän aikana on myös ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua koirahierontaan ja vyöhyketerapiaan Onnen askeleen kanssa. Tapaamiset varataan etukäteen sähköpostilla camilla.rask@kulkurit.fi tai puhelimitse numerosta 044-222 2563. Varatessasi ilmoita sinulle sopiva aika/ajat. Varaukset ovat sitovia. Yksi tapaaminen kestää 30 minuuttia, ja sisältää näytehoitoja sekä tietoa hoitomuodoista. Hinta terapiakokeilulle on 20 euroa, joka lahjoitetaan kokonaan Kulkureille. Lisäksi yksi onnekas voi voittaa Onnen Askeleen lahjakortin arpajaisista!

Anna koiran valita by Eläinpalvelu Pavadonis -pisteellä eläinkouluttaja Laura Åkerlund auttaa koiraasi kertomaan, mitkä namit maistuvat parhailta. Vainu Etsijäkoirat ovat myös paikalla esittelemässä toimintaansa.

Magee Nettikauppa on tapahtumassa mukana myymässä upeita käsintehtyjä koruja, joiden tuotoista lahjoitetaan 10 prosenttia Kulkurien eläinsuojelutyölle. Samoja koruja voit voittaa myös suosituissa arpajaisissa! Muita voittoja ovat lahjoittaneet mm. Moomin Shop, Keskustan Eläinkauppa ja The Body Shop. Leikkimielisempää jännitystä tuo Angry Birds -onnenpyörä.

Tapahtumassa on tietysti myös buffet, josta löytyy makeita ja suolaisia herkkuja myös vegaanisille ja gluteenittomille ruokavalioille.

Tapahtuma järjestetään Hakunilan urheilupuistossa, osoite on Luotikuja 2, 01200 Vantaa.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin, karvaisempia perheenjäseniä unohtamatta!

Tapahtuma löytyy myös Facebookista!

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.