Päivitetty 03.08.2019

Koirien hyvinvointipäivä 1.9.!


Tervetuloa koirien hyvinvointipäivään sunnuntaina 1.9. kello 11-15! 

Koirien hyvinvointi on meille tärkeää, ja tiedämme, että jokainen koiranomistaja pitää juuri oman koiransa hyvinvointia prioriteettilistan kärjessä. Koira voi hyvin, kun sillä on hyvät kotiolot, tasapainoinen ruokavalio sekä riittävästi liikuntaa, ulkoilua ja aktiviteetteja ja sen terveydestä ja virikkeistämisestä huolehditaan.

Kulkurit Ry järjestää koirien hyvinvointipäivän, jolloin on mahdollista päästä tutustumaan käytännössä juuri oman koiran hyvinvointiin ja sen edistämismahdollisuuksiin. Päivän ohjelmaan on kaavailtu muun muassa virikerataa, nakkikisaa sekä Houkutusten Highway. Toiveena on myös saada paikalle lyhyitä lajikokeiluja, joiden avulla pääsee etsimään juuri sitä oikeaa virikettä omalle koiralle, sekä esimerkiksi koirahierontaa ja kynsien leikkausta koiran terveyden tueksi.

Paikalla on tietysti myös perinteinen buffet sekä kannatustuotemyyntiä ja koiratarvikekirppis. Ohjelmaa ja päivän tarkempaa aikataulua päivitetään sitä mukaa, kun ohjelmat vahvistuvat. Huomioithan, että tietyt ohjelmanumerot eivät välttämättä kestä koko päivää.

Tapahtuma järjestetään Hakunilan urheilupuistossa, osoite on Luotikuja 2, 01200 Vantaa.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin, karvaisempia perheenjäseniä unohtamatta!

Tapahtuma löytyy myös Facebookista!

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa