Päivitetty 19.07.2018

Idealista 17.5.2018: Kauhutarhoilta upeisiin puitteisiin Teidän ansiosta!


Kuva: Veera Nuri Photography

Liikunta-alan yrittäjä Janni Hussi kirjoittaa Idealista-blogissaan reissukokemuksistaan Romaniassa.

Hussi matkusti Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kanssa Romanian koiratarhoille jo toistamiseen. Mukana oli myös muusikko Eva Louhivuori.

He vierailivat uudella Carpen tarhalla, joka on Kulkurien, ja yhdistyksen yhteistyökumppanin Carmen Mandescun yhteinen hanke. Tarha on rakennettu täysin lahjoitusten avulla.

Hussi piti kovasti tarhasta, ja hän on sitä mieltä, että koirilla on siellä hyvä olla. Hän vertaa kokemusta viime vuotiseen, jolloin hän pääsi vierailemaan myös kunnallisella koiratarhalla.

Hussi kertoo:

“Koirilla oli selkeästi hyvä olla tarhalla, niillä oli ruokaa, juomaa, suojaa ja jopa leluja. Aika eri meininki kuin kunnallisella tarhalla, jossa ne saivat lähinnä pelätä koska joku tulee pieksemään. Kunnallisella tarhalla löytyi mm. kuolleita pentuja, mikä on siellä ihan arkipäivää.”

Janni ja Eva osallistuivat myös koditomien eläinten sterilointipäivään. Hussi kirjoittaa sterilointien olevan tärkeä osa kestävää eläinsuojelutyötä, ja hän oli tyytyväinen nähdessään ammattitaitoisia eläinlääkäreitä ja -hoitajia työssään.

Yksi matkan kohokohdista oli myös se, että Eva ja Janni matkasivat takaisin Suomeen mukanaan kymmenen onnekasta, adoptoitua koiraa.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.