Ihanaa naistenpäivää! #PysäytetäänPentusesonki

Rescueyhdistys Kulkurit toivottaa upeaa naistenpäivää 8.3.2021! ❤

Tänään haluamme muistaa erityisesti Romaniassa elävien narttukoirien sekä niiden pentujen elämää. Haluamme muistaa ja muistuttaa siitä, kuinka terve ja onnellinen narttukoiran tiineys ei ole aina itsestäänselvyys.

Muistamalla toivomme voivamme vaikuttaa siihen, että Romaniassa narttukoirien ei tarvitsisi olla jatkuvasti tiineenä ja synnyttää pentueita toistensa perään. Toivomme, että myös narttukoirien oikeus hyvään ja rauhalliseen elämään olisi tulevaisuudessa turvattu – missä päin maailmaa tahansa. Naistenpäivä on loistava mahdollisuus muistuttaa meitä jokaista siitä, kuinka myös eläimillä sukupuoli vaikuttaa toisinaan ongelmallisesti terveyteen sekä turvalliseen lisääntymiseen.

Jotta voimme turvata narttukoirien sekä niiden pentujen elinolosuhteet nyt ja tulevaisuudessa, on meidän steriloitava näitä eläimiä Romaniassa aktiivisesti sekä järjestelmällisesti. Jokainen steriloitu narttukoira on askel parempaa tulevaisuutta kohti. ❤

Jokainen #PysäytetäänPentusesonki -keräykseen aikavälillä 1.-14.3. lahjoitettu euro menee juuri sinne, missä sitä kaikista eniten tarvitaan: Romaniassa, kodittomien koirien ongelman helpottamisessa pitkällä tähtäimellä. Kaikki sterilointiprojektien viitteellä lahjoitetut varat käytetään nimenomaan koirien sterilointeihin.

Osallistu keräykseen näin:

2. MobilePaylla numeroon 23855 kirjoittamalla viestiksi Pentusesonki

3. Tilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299

Kiitos, kun muistat naistenpäivän kunniaksi myös narttukoiria sekä niiden pentuja. Voit osallistua keskusteluun jakamalla hashtagia #PysäytetäänPentusesonki.

Upeaa ja turvallista naistenpäivää jokaiselle! ❤

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.