Päivitetty 23.11.2014

Ilta-Sanomat haastatteli Kulkurien aktiivia pelastuslaitoksen ensihoidon kalenteriin liittyen 27.8.2014


Kuva: Jere Satamo, JS Disain

Kuvassa sairaankuljettaja Antti Ojala. Esimakua Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen ensihoidon kalenterista! Kuva: JS Disain Photography by Jere Satamo

Ilta-Sanomat julkaisi 27.8.2014 artikkelin “Ensihoitajat ja sairaankuljettajat riisuuntuivat hyväntekeväisyyden nimissä” Internet-sivuillaan. Nettijulkaisuun haastateltiin Rescueyhdistys Kulkurit ry:n ihanaa aktiivia Maaritia!

Kyseessä on siis Maaritin ja hänen työkaverinsa Hannan hyväntekeväisyysprojekti. He totetuttavat yhdessä Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen ensihoidon kalenterin vuodelle 2015.

Kalenterin tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Toinen puoli tuotosta lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:lle ja toinen puoli Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle.

Kuten oheisesta esimerkkikuvasta näkee, luvassa on paljasta pintaa ja silmäniloa sekä naisille että miehille. Kalenteri tulee myyntiin loppuvuodesta 2014. Jos haluat varata oman kalenterisi nyt, voit laittaa yksityisviestiä projektin Facebook-sivujen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: ensihoidonkalenteri(at)gmail.com. Syyskuun loppuun mennessä kalentereille avataan verkkokauppa!

Tämän myös Kulkurit toivoo rescuetoiminnan saavan näkyvyyttä ja tulevan tunnetuksi uusilla osa-alueilla. Lisäksi toivomme kalenterille laajaa myyntiä.

Kiitokset Varsinais-Suomen pelastuslaitokselle upeaan hyväntekeväisyysprojektiin lähtemisestä!

 

Ilta-Sanomien artikkeli luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Kalenterin Facebook-sivut: https://www.facebook.com/ensihoidonkalenteri2015

Lisää aiheesta Kulkurien kotisivuilla: https://kulkurit.fi/pelastuslaitoksen-ensihoidon-kalenteri-2015/

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.