Päivitetty 03.12.2018

Kotia etsivä koira: IVAR


Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta
03.12.2018
Roxana Deissima on toiminut eläinsuojelina vuodesta 2007 alkaen. Roxana oli jo pitempään ruokkinut koiria kotikulmillaan, kunnes paikalliset rankkurit veivät yhden koirista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin, päätyen yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Nähtyään sen kauheuden, ei Roxana enää voinut kääntää selkäänsä koirille. Pian Roxana muutti Bukarestista rauhallisemmalle alueelle maalle ja samalla myös hoidettavien koirien määrä kasvoi. Roxanalla on koiria niin kotonaan, kuin yksityisillä sheltereillä ja hoitokodeissa. Kulkurit ovat tehneet yhteistyötä Roxanan kanssa vuodesta 2013.

Ivar on noin 2-vuotias uros, joka on hylätty kadulle 10kk ikäisenä. Luonteeltaan Ivar on koettelemuksistaan huolimatta hyvin aktiivinen ja täynnä energiaa. Innostuessaan Ivar hyppii ja hakee muita koiria hyvin pentumaisesti leikkiin. Muiden koirien kanssa Ivar tuleekin hyvin toimeen. Ihmisiä kohtaa Ivar on sosiaalinen ja ystävällinen. Jopa hihnassa kulkeminen on Ivarille tuttua puuhaa, joskin taitoa saa varmasti vielä hioa kotioloissa. Ivar antaa myös käsitellä itseään ja hakeekin ihmisten huomiota aktiivisesti. Ivar tykkää kovasti “jutella” ja haukuskeleekin niin muiden koirien mukana kuin itsekseenkin. Ivar ei ole tarkka ruoastaan, eikä Ivaria ole testattu kissoilla. Ivar on kooltaan noin 65cm ja 27kg.

 

Päivitykset
03.12.2018

Ivar aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Ivar saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Ivar on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Ivar:n yhteyshenkilö: Matleena Grönroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.