Päivitetty 28.02.2016

Kodin saanut koira: JESSI


11.1.2016

11.1.2016

JESSI

* noin 8-9 -vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

18.3.2015
Jessi on äärettömän onnekas koira, sillä se on yksi harvoista, jotka on saatu pelastettua kunnalliselta tappotarhalta. Nyt Jessi asustaa Kulkurien yhteistyökumppanin Asociatia Suflete Dragin Jilavan tarhalla odottaen ikioman kodin löytymistä.

Kooltaan Jessi on iso, noin 55 cm korkea ja 25 kg painava.

Kulkurien aktiivit tapasivat Jessin maaliskuussa 2015 ja kertoivat, että Jessi on erittäin liikuttava koira, joka ei tee itsestään isoa numeroa vaan odottaa kiltisti, että joku hänet huomaisi. Jessi on ihmisille aluksi alistuva, mutta reipastuu kuitenkin nopeasti. Oikeanlaisessa kodissa Jessi puhkeaisi varmasti nopeasti kukkaan saadessaan rauhassa kehittyä ja oppia kotikoiran elämää.

Tällä hetkellä Jessi jakaa häkkinsä toisen narttukoiran kanssa, mutta se tulee toimeen sekä narttujen että urosten kanssa. Olisikin hienoa, jos Jessiä olisi odottamassa kotona reipas koirakaveri.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

13.5.2015
Kulkurien aktiivit tapasivat Jessin Romaniassa toukokuussa 2015 ja kertoivat sen olevan välinpitämätön ihmisille. Jessiä eivät kiinnostaneet vieraat eivätkä tutut ihmiset. Jessi ei kuitenkaan ole arka eikä väistä ihmisiä, mutta voi olla, että se on tylsistynyt tai masentunut tarhalla eikä sen takia jaksa tai viitsi ottaa ihmiseen kontaktia. Jessille tekisikin hyvää päästä pois tarhaolosuhteista mahdollisimman pian.

18.7.2015
Tavatessamme Jessin heinäkuussa Jilavan tarhalla meni se koppiin piiloon, kun sille vieraat ihmiset tulivat häkkiin. Kun Jessille tuttu Alina Murgu otti sen ulos kopista, tulikin se itsekin hakemaan huomiota myös vierailta ihmisiltä ja piti siitä. Kokonaisuutena Jessi oli kuitenkin hieman hämmentyneen oloinen huomiosta. Tarhalla Jessi haukkuu jonkun verran. Lisätty uusia kuvia.

6.8.2015
Lisätty uusi video Jessistä.

23.9.2015
Kulkurien aktiivit tapasivat Jessin Jilavan tarhalla 8.9.20915 ja heillä oli hyviä uutisia kerrottavanaan! Jessi on tullut ulos kuorestaan ja on paljon sosiaalisempi kuin aiemmin. Jessi tuli ystävällisesti moikkaamaan ihmisiä ja juoksi heidän perässä pyytäen huomiota. Jessi ei kuitenkaan ollut vaativa, vaan ennemminkin kohtelias ja rauhoittui heti, kun sai rapsutuksia. Kokonaisuutena Kulkurien aktiivit kuvailivat Jessin olevan todella ystävällinen, sympaattinen ja kiltti koira. Lisätty uusia kuvia Jessille.

24.11.2015
Kulkurien aktiivi Veera Nuri tapasi Jessin marraskuussa 2015 ja kertoi sen olevan tasapainoinen, sosiaalinen ja lempeä koira. Jessin hampaat ovat valitettavasti melko huonossa kunnossa eli tulevan omistajan on varauduttava mahdolliseen hammasremonttiin ja sen aiheuttamiin lisäkustannuksiin. Lisätty uusia kuvia Jessistä.

26.1.2015
Kulkurien aktiivit tapasivat Jessin tammikuussa Romanissa ja kertoivat sen olevan touhuava tyttö, joka ei arastellut vieraitakaan ihmisiä vaan tuli tervehtimään heitä nätisti. Jessi nauttii olla ihmisten sylissä ja se on sille jopa mieluisampaa kuin namit. Jessi on siirretty Jilavasta Sintestin tarhalle.

28.2.2016
Ilouutisia, Jessi on varattu omaan kotiin Ranskaan! Onnea matkaan Jessi!

Jessi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Jessi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Niinalle.
Video 7/2015

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.