Päivitetty 08.03.2015

Kodin saanut koira: JOLIE M (Nyk. Elsa)


Jolie 2/2015

Jolie 2/2015

JOLIE M

* narttu

* n.2-v

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

12.2.2015
Jolie M oli tuotu pentunsa kanssa pienelle yksityiselle tarhalle turvaan ja yhteistyökumppanimme, eläinsuojelija Mihaela Soare, sai tästä tiedon. Löydettäessään Joliella oli kolme pentua, mutta yksi menehtyi ja toisen joku haki tarhalta kotiinsa. Mihaela päätti hakea Jolien ja Cindy M pennun omalle tarhalleen, missä on sisätilat, ettei niiden tarvitsisi palella ulkona. Jolie on hoitanut pentunsa erittäin hyvin ja ollut näiden kanssa kärsivällinen.

Jolie on tällä hetkellä noin 2-vuotias ja kooltaan n.28cm, 8kg. Voisi sanoa, että Jolie on hieman makkaramallinen koira, matala ja pitkähkö.

Jolie on ns. helpohko koira, ystävällinen, kiltti ja sosiaalinen ihmisille, koirille ja kissoille. Jolie rakastaa ihmisiä! Jolie on leikkisä ja siirtyminen tarhalta Mihaelan kotiin sujui hyvin joten on hyvinkin mahdollista, että Joliella on ollut koti aiemmin.
Jolie ei ole haukkuja ja siitä syystä Jolie voisi hyvin muuttaa kerrostaloonkin. Uudessa kodissa voisi myös asustaa koira- tai kissakaveri jo ennestään.

18.2.2015
Jolie M varattiin tänään omaan kotiin Suomeen 🙂

7.3.2015
Kaunis Jolie M pääsi tänään kotiinsa 🙂

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan.
Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Jolie M saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Jolie M on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.