Päivitetty 29.10.2015

Kulkurien joulumyyjäiset lähestyvät – hiljalleen on aika kaivaa tonttulakit esiin


joulumyyjäiset

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry järjestää perinteikkäät ja suositut joulumyyjäiset lauantaina 13.12.2014 Vantaan Korsotalolla (osoitteessa Korsontie 14, Vantaa). Viime vuoden joulumyyjäisten tunnelmallisia kuvia voit katsoa täältä.

Joulumyyjäisiin voivat osallistua kaikki – karvattomat ja karvaiset! Tonttulakin saa luvan kanssa laittaa päähän. Vuosien saatossa olemme myös nähneet riemukkaita jouluasuja koirillakin. Myynnissä on tietysti paljon pukinkonttiin sopivaa tavaraa ja paikalla on lisäksi Kulkurien buffetti. Luvassa myös spesiaali-arpajaiset: onnekas saa arvoltaan 100 euron taidemuotokuvan rakkaasta lemmikistään taiteilija Tarja Stegarsin luomana! Mukana tapahtumassa on lisäksi Kreetan Kodittomat Eläimet ry ja Viipurin Koirat ry myyjäispöytineen. Myös Kierrätyskeisarin Käsityöpaja osallistuu joulumyyjäisiin.

Otamme myös ilolla vastaan lahjoituksia, joista esimerkiksi Nutri-Plus -geeli ja matolääkkeet ovat aina toivottuja!

Koristellaan joulumyyjäisten kuusi yhdessä hellyyttävän näköiseksi! Tuothan mielellään koirasi kuvalla varustetun joulutervehdyksen osoitettuna henkilölle, jolta koira alunperin Romaniasta/Viipurista/Kreetalta yksityisadoption kautta tuli. Varustelethan kortin reiällä ja narulla, jotta saamme tervehdyksen heti kuusta koristamaan. Romaniaan suunnatut joulutervehdykset lähtevät joululahjojen kera oikeaan osoitteeseen tapahtuman jälkeen. Alla oleva kuva antaa hieman osviittaa. Sinulla on vapaat kädet kortin lopulliseen toteutukseen. Tärkeää on kuitenkin, että tervehdyksestä tulee ilmi kenelle se on osoitettu, tervehdys, koiran nimi ja sinun nimesi.

 

joulukuva_Dodo_Filbi_2013.JPG

Esimerkki joulutervehdyksestä. Dodo ja Folke haluavat lähettää rakkaat jouluterveiset Anda & Alina Murgulle. Kuva: Annu Piensoho

 

Laitathan siis kalenteriisi ylös päivämäärän 13.12.2014 kohdalle “Kulkurien joulumyyjäiset”. Lämpimästi tervetuloa!

 

Upeat piparkakkutalot myytiin hetkessä vuoden 2013 joulumyyjäisissä!

Upeat piparkakkutalot myytiin hetkessä vuoden 2013 joulumyyjäisissä!

piparitalo

“Sneak peek” Kulkurien tukijan Melissan valmistamista piparkakkutaloista, joita tullaan myymään tapahtumapäivänä 13.12.! Nam!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Ps. Haluaisitko ahertaa esimerkiksi käsitöiden parissa joulumyyjäisiä varten vai oletko innokas leipuri? Joulumyyjäisissä on perinteisesti ollut tarjolla käsitöitä, taidetta, herkullisia leivonnaisia ja monenlaista muuta jouluista. Viimeksi kuumille kiville menivät muun muassa ihanat piparkakkutalot! Myös vegaanisilla leivonnaisilla on kysyntää. Innostuitko? Otathan tällöin yhteyttä Kulkurien aktiiviin Katarina Kaasiseen.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa