Päivitetty 29.12.2016

Ihastuttavat joulumyyjäiset ovat tältä vuodelta ohi. Kiitämme kaikkia asiakkaita, lahjoittajia, yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä


Kuva: Terhi Marttinen

Kuva: Terhi Marttinen

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lämminhenkiset joulumyyjäiset houkutteli Pakilan nuorisotalolle runsaasti väkeä 4.12.2016. Nuorisotalo täyttyi jouluisista myyntipöydistä ja iloisesta tunnelmasta. Joulun tunnelmaa mukana luomassa oli myös Viipurin Koirat ry.

Myyjäisistä hankittiin joulun parhaat herkut ja lahjat. Lisäksi siellä vaihdettiin kuulumisia, ostettiin arpoja, herkuteltiin buffetissa ja tervehdittiin ihania koiria.

Paikalle saapui myös rock-henkinen ja hyvin nykyaikainen Joulupukki. Kovin Joulupukki oli huolissaan siitä, voiko hänellä olla tatuointeja. Lapset ja koirat kuitenkin viihtyivät erinomaisesti Joulupukin seurassa.

Myyjäisten tuotto on 3 265,68 euroa, ilmassa on selvästi joulun taikaa! Tapahtuman tuotto ohjataan yhdistyksen eläinsuojelutyöhön. Tästä on hyvä jatkaa kohti joulua ja työtä kodittomien eläinten hyväksi.

 

Haluamme välittää suuren kiitoksen kaikille leipureille, käsityöläisille, lahjoittajille apureille ja tapahtumassa kävijöille. Teidän antamanne tuki on erittäin tärkeää. Lämmin kiitos myös Viipurin Koirat ry.

Kiitos lahjoituksista ja avusta Murren Murkina Oy, Eläinpalvelu MiniMasiMaria Drockila Oy, Taide Milou, The Body Shop ja Hurtta & Hirnahdus ja Nuorten toimintakeskus Happi.

Lämmin kiitos valokuvaaja Terhi Marttiselle ja assistentti Ella Komulaiselle. Kiitos myös kuvankäsittelystä Terhi Marttiselle ja Joni Laitiselle. Kiitos studiovaloista Petra Piitulainen-Ramsay.

Sydämellinen kiitos ahkerille apureille Ninni Lindgren, Vuokko Rantanen, Mari Naukkarinen, Riitta Isomäki, Tuija Vuori, Viveca ja Anni Nyström, Tuija Biese, Teija Mouzdahir, Vuokko Vainio ja  Leena Kaasinen. Kiitos tärkeästä avusta myös Mika Nikkilälle ja Riitta Karasjoelle.

Kiitos ja kumarrus leipojille Kirsi Pirinen, Suvi Junikka, Tuija Vuori, Irini Papanthimou,Sofia Tervola, Sinikka Nordlund, Vuokko Vainio, Mari Naukkarinen, Viveca ja Anni Nyström, Vera Vainio, Minna Vilpula, Maikku Wikberg, Ninni Lindgren, Katja Hänninen, Oona Ervasti, Ulla-Maija ja Kari Aro, Krista Saanilehto, Helena Tuulivuo-Leppälä ja Kaija Koponen.

Suuri kiitos käsityö- ja arpajaislahjoituksista Mirva Suomilammi, Tuija Biese, Kirsi Pirinen, Heidi Sten, Sinikka Nordlund, Vera Vainio, Jaana Kalliomäki, Jenni Lahti, Sari Laiho, Maiju Myllynen, Nina Nyfors-Vartia, Helena Tuulivuo-Leppälä, Riitta Isomäki, Heidi Manelius, Vuokko Vainio, Kirsi Ruuskanen, Marianne Andersson ja Kaisa Erola.

 

Oikein hyvää joulua kaikille!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.