Päivitetty 06.01.2018

Pakilan nuorisotalolla nautittiin jouluisasta tunnelmasta 2. – 3.12. Kiitos osallistuneille!


Söpöysvaroitus! Tapasimme kymmeniä ihania koiria joulumyyjäisissä.

Kulkurit järjesti perinteiset joulumyyjäiset Pakilan nuorisotalolla joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tänä vuonna myyjäiset olivat kaksipäiväiset. Tunnelmaa mukana luomassa oli jälleen kerran myös Viipurin Koirat ry.

Myyjäisissä riitti ihania ihmisiä ja koiria. Myyntipöydät notkuivat upeista käsitöistä, herkullisista leivonnaisista ja muusta ihanasta lahjatavarasta. Tukijamme olivat ahkeroineet uskomattomia käsitöitä villasukista ja lapasista pupuihin ja yksisarvisiin, uskomattoman hienoja piparkakkutaloja, herkullisia kuivakakkuja ja buffetherkkuja.

Saimme lahjoituksena myös muita muita jouluun liittyviä ihanuuksia, kuten hilloja, mehuja ja lahjakoreja. Lisäksi saimme suklaarasioita, jotka lähetetään romanialaisille eläinsuojelijoille joululahjoiksi.

Herkkuja ja pehmeitä paketteja sekä itselle että pukin konttiin ostettiinkin reippaasti. Myyjäisten buffetin vastustamaton tuoksu houkutteli paikalle monia. Tuottoa kahdelta päivältä tulikin yhteensä ennätykselliset 3 438,20 euroa! Tapahtuman tuotto ohjataan Kulkurien eläinsuojelutyöhön.

Haluamme välittää suuren kiitoksen kaikille leipureille, käsityöläisille, lahjoittajille, muille apureille ja myyjäisvieraille. Teidän antamanne tuki on erittäin tärkeää!

Sydämellinen kiitos roudarimme Jonna Leino ja Riitta Karasjoki. Lämmin kiitos avusta Krista Kurttila, Rosanna Lahtinen, Sara Lehterä, Riikka Lindberg, Johanna Lisko, Teija Mouzdahir, Vuokko Rantanen, Pia Roth ja Mirva Suomilammi.

Kiitos ja kumarrus ruokataiteilijat Nina Andersin, Katja Hänninen, Suvi Kokkonen, Krista Kurttila, Sara Lehterä, Riikka Lindberg, Tuulia Mäkelä, Sirkku Oinonen, Kirsi Pirinen, Helmi Pulkkinen, Pia Roth, Helena Tuulivuo-Leppälä, Vuokko Vainio, Minna Vilppula ja Taina Virkki.

Suuri kiitos lahjoituksista Marianne Andersson, Nina Haarma, Sinikka Hirvonen, Mia Hytti, Anita Hämäläinen, Heidi Manelius, Satu Pallonen, Annika Pesonen, Liisa Strandén, Mirva Suomilammi ja Petra Vuori.

Kaunis kiitos myös Evoke Oy:lle, joka lahjoitti myyjäisiin vegaanisia Happy Coco -kookosvälipaloja!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa