Päivitetty 04.12.2018

Kulkurien joulumyyjäiset 2.12. Helsingissä, Turussa ja Tampereella!


 

Joulu lähestyy kovaa vauhtia! Tänä vuonna Kulkurien joulumyyjäiset tarjoavat mahdollisuuden syventyä tunnelmalliseen joulufiilikseen kolmella eri paikkakunnalla samana päivänä.

Joulumyyjäisten pöydät notkuvat myytävää sunnuntaina 2.12.2018 Helsingissä, Turussa ja Tampereella! Nyt voit siis hankkia joulun parhaat lahjat ja herkut ja tukea samalla Kulkurien toimintaa. Myynnissä on muun muassa suosittuja kannatustuotteitamme, eettisiä lahjakortteja, Kulkurit-kalenterit vuodelle 2019 ja upeita käsitöitä.

 

Helsinki (flyerit aukeavat klikkaamalla isommiksi)

Joulumyyjäiset järjestetään Helsingissä Pakilan nuorisotalolla su 2.12. klo 11-16. Perinteisissä joulumyyjäisissä on myynnissä käsitöitä ja kannatustuotteita. Paikan päällä on myös arpajaiset ja jouluinen buffet. Herkkuja myydään myös kotiinviemisiksi!
Joulun tunnelmaa on tapahtumassa luomassa A cappella duo Cinnamon Street Sisters. Mukana myyjäisissä on myös Pääkaupunkiseudun Eläinsuojeluyhdistys.

Osoite: Lepolantie 19, 00660 Helsinki

Tampere

Tampereella Kulkurit on mukana Pohjois Hervannan koulun tuki ry:n järjestämissä joulumyyjäisissä su 2.12. klo 12-15.
Tapahtuma järjestetään Pohjois-Hervannan koululla. Pääset tekemään jouluisia ostoksia ja nauttimaan joulutunnelmasta herkkujen kera.
Osoite: Opiskelijankatu 29, 33720 Tampere

Turku

Turun pikkujoulutapahtuma ja joulumyyjäiset järjestetään su 2.12. klo 15-18. Löydät sieltä täydelliset lahjat koko perheelle ja paikalla on myös herkullinen buffet.

Myyjäisten jälkeen pääset kuuntelemaan joulumusiikkia livenä klo 18.30-20.30! Illan esiintyjinä toimivat Trio Lumos sekä soittajaduo Mää & Muvveli. Joulumusiikista pääset nauttimaan lunastamalla lipun ennakkoon hintaan 10 € (ovelta 12 €, kts. tarkemmat maksutiedot alta). Hintaan sisältyy sisäänpääsyn lisäksi glögiä ja piparia. Alle 15-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi!

Osoite: Puutarhakatu 12, 20100 Turku

Turun pikkujoulutapahtuman konsertin maksu: Maksa lippusi etukäteen joko Mobile Paylla tai tilisiirtona. Mobile Pay -sovelluksella maksaessasi käytä lyhytnumeroa 23855 ja kirjoita viestikenttään Turun konsertti. Voit myös suorittaa maksun Kulkurien käyttötilille FI95 1029 3000 3566 33 viitteellä 1070.

Haluaisitko auttaa?

Haluaisitko ahertaa esimerkiksi käsitöiden parissa joulumyyjäisiä varten vai oletko innokas leipuri? Joulumyyjäisissä on perinteisesti ollut tarjolla käsitöitä, taidetta, herkullisia leivonnaisia ja monenlaista muuta jouluista. Viimeksi kuumille kiville menivät muun muassa piparkakkutalot! Myös vegaanisilla ja gluteenittomilla leivonnaisilla on kysyntää.

Myös arpajaisvoittoja otetaan ilomielin vastaan. Olisimme lisäksi kiitollisia, jos lähikauppasi haluaa sponsoroida buffet-pöytäämme (esim. glögillä, maidolla tai kauramaidolla).

Lähetämme romanialaisille yhteistyökumppaneillemme kotimaisia konvehtirasioita joululahjoiksi. Jos sinulta löytyy ylimääräisiä, otamme niitä ilolla vastaan myyjäisten yhteydessä.

Jos löysit oman tapasi auttaa, otathan yhteyttä Kulkurien joulumyyjäisten yhteyshenkilöön omalla paikkakunnallasi:

Kätevä tapa auttaa on myös jakaa tietoa tapahtumasta esimerkiksi Facebookissa. Voit jakaa tekemäämme tapahtumaa tai kutsua suoraan ystäviäsi mukaan. Liittymällä mukaan pysyt helposti ajan tasalla myyjäisten tapahtumista! Alla olevan linkin kautta löydät myös paikkakuntakohtaiset Facebook-tapahtumat.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.