Päivitetty 19.01.2014

Joulumyyjäiset olivat menestys. Kulkurit kiittävät!


Kulkureiden Johanna kertomassa rescue-toiminnasta ja myymässä Kulkureiden kannatustuotteita

Kulkureiden Joulumyyjäiset lauantaina 14.12.2013 Vanhan Käpylän VPK-talolla, Metsälässä, olivat menestys!

Haluamme kiittää kaikkia tapahtuman mahdollistaneita yhteistyökumppaneita, tapahtuman järjestämiseen osallistuneita ja paikalla vierailleita sekä tapahtumaa mainostaneita henkilöitä. Kiitämme myös työntekijöitä sekä monia muitakin yksityisiä henkilöitä, jotka leipoivat, kutoivat ja askartelivat myyjäisiä varten! Kulkurit kiittävät myös lahjoituksista. Te kaikki eläinrakkaat ihmiset loitte Joulumyyjäisistä taianomaisen tapahtuman.

Voimme ilolla kertoa, että Joulumyyjäisten tuotto Kulkureiden osalta oli 2117,58 euroa! Olemme häkeltyneet siitä, kuinka sankoin joukoin paikalle saavuttiin. Vaikka tilaa oli rajoitetusti, tunnelma ei siitä kärsinyt – päinvastoin! Tapasimme myyjäisissä kaksi- ja nelijalkaisia ystäviämme sekä uusia tuttuja, aina vauvasta vaariin asti. Tästä on hyvä jatkaa työtä kodittomien koirien ja kissojen hyväksi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kiittää yhteistyökumppaneita sekä lahjoittajia:

DiPrint, HL-vihannes Oy, Hyvinvoinnin Tavaratalo, Kahvila Kampela, Kierrätyskeisarin Käsityöpaja, Luomutar, Primal Sense Farm, Riihikallion R-Kioski, TaideMilou, Via Naturale sekä Marianne Kiskola, Liisa Linna, Riitta Koivisto, Hilkka Puttonen ja Johanna Raane (glögit).

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.