Päivitetty 06.12.2015

Joulumyyjäiset on vietetty – tapahtuma keräsi tuvan täyteen porukkaa


10847888_10204439869669187_1290397718271154218_n

Kuva: Stina Nurmikoski

Kulkurien perinteiset joulumyyjäiset keräsi Korsotalon täyteen porukkaa lauantaina 13.12.2014. Mukana joulutunnelmaa luomassa oli myös Viipurin Koirat ry, Kreetan Kodittomat Eläimet ry ja Kierrätyskeisarin Käsityöpaja. Tunnelma nousi Korsotalolla kattoon! Erään Kulkurien aktiivin sanoin: “Ihan superkivaa, ihania tyyppejä ja mikä fiilis!”

Paikan päällä tehtiin ahkerasti jouluostoksia, herkuteltiin buffet-pöydän antimilla, tavattiin tuttuja, vaihdettiin kuulumisia, rapsuteltiin koiria ja soviteltiin uusia valjaita ja talvitakkeja. Myös arpoja ostettiin kiitettävästi. Joulumyyjäisten spesiaaliarpajaiset keräsivät mainiosti osallistujia – Sanna Lehtoranta voitti 100 euron arvoisen taidemuotokuvan lemmikistään taiteilija Tarja Stegarsin luomana. Kiitos Tarjalle tästä erinomaisesta arvontalahjasta!

Kulkurit olivat häkeltyneitä siitä, miten moni leipoi ja lahjoitti käsitöitä tapahtumaa varten. Lisäksi Kulkurit ovat onnellisia ja kiitollisia siitä, kuinka moni vieraili tapahtumassa. Teidän kaikkien tuki on korvaamatonta! Kiitos myös apureille – ilman teitä myyjäisten järjestäminen olisi ollut mahdotonta. Lämmin kiitos myös Viipurin Koirat ry, Kreetan Kodittomat Eläimet ry ja Kierrätyskeisarin Käsityöpaja – yhdessä onnistumme. Myyjäisten tuotto ylitti odotukset ja olemme mykistyneitä summasta, joka on yhteensä 2 846,83 euroa!

Suuret kiitokset kaikille mukana olleille ja oikein hyvää joulua!

 

Erityiset kiitokset Yukille buffetti- ja yleisavusta, Jaana Hautalalle sekä Riitta Koivistolle arpajaisten pidosta ja  Anne Aaltoselle, Johanna Raaneelle sekä Eveliina Heikkiselle myyntiavusta. Kiitos Melissa Laamaselle moninaisista leipomuksista sekä kransseista. Kiitos leipomuksista ja herkuista myös Sari Pekanpalolle, Maria Wikbergille, Päivi Kontiaiselle, Krista Saanilehdolle, Maarit Kivirannalle, Rosanna Lahtiselle sekä Katja Hänniselle. Kiitos kuljetusavusta Riitta Koivisto. Lisäksi kiitos Minttu Virtanen onnettarena toimimisesta.

 

 

 

Katso lisää kuvia myyjäisistä Kulkurien Facebook-sivuilla täällä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa