Päivitetty 11.12.2016

Joulumyyjäiset Viherlassilan ihanassa joulupuutarhassa 10.–11.12.


 

viherlassilanjoulumyyjaiset2016_netti

 

Tänä vuonna saamme jälleen nauttia joulun lumosta Viherlassilan kauniissa joulupuutarhassa. Rescueyhdistys Kulkurit ry on paikalla lauantaina 3.12 sekä viikonloppuna 10.–11.12.2016 klo 10-17. Joulupuutarhasta löytyy mm. puutarhasomistusta, pop-up joulukahvila, joulukuusimetsä sekä lukuisia myyntipöytiä.

Kulkurien myyntipöydältä voit ostaa upeita villasukkia ja suussa sulavia herkkuja, myös vegaanisina & gluteenittomina. Myynnissä on myös muita jouluisia tuotteita, esimerkiksi upeita Kulkurien seinäkalentereita vuodelle 2017. Joskus sukulaiselle tai ystävälle, jolla on jo kaikkea, voi olla vaikeaa löytää lahjaa. Tämä ongelma on helposti ratkaistavissa eettisillä lahjakorteilla, joita löytyy myyntipöydästämme.

Myyjäisten tuotto suunnataan lyhentämättömänä kestävään eläinsuojelutyöhön.

 

Tervetuloa!

 

Löydät Viherlassilan joulupuutarhan osoitteesta Alakyläntie 2-4, 20250 Turku.

 

  • Mikäli sinua kiinnostaa käsityöt, nikkarointi tai olet innokas leipuri ja haluaisit tehdä kanssamme hyvää, otamme mielellämme lahjoituksia vastaan myyjäisiä ja tapahtumia varten. Turkuun suunnatuissa lahjoitusasioissa voit ottaa yhteyttä Kulkurien aktiiveihin Jaana Piispaan, Mia Takolanderiin, Taija Mäkiseen tai Matleena Grönroosiin. Voit olla myös heihin yhteydessä, jos olet kiinnostunut auttamaan eläinsuojelutyössä Turun suunnalla.

 

Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Voit jakaa tapahtumasta tietoa eteenpäin esimerkiksi tulostamalla oheinen flyerin (flyeri aukeaa isommaksi näpäyttämällä sitä hiirellä):

 viherlassilanjoulumyyjaiset2016_printti

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa