Päivitetty 05.01.2016

Kurkistus Joulupolun tunnelmaan


joulupolku_2015_kiitokset

Pukukilpailun loistoa

Koko perheen Vuosaaren Joulupolku -tapahtuma on nyt onnellisesti vietetty. Sunnuntaina 13.12. Kulkurit pystyttivät pisteensä Joulupolulle ja hurmaantuivat väen määrästä. Tapahtumaan saapui paljon porukkaa kylmästä ja märästä säästä huolimatta.

Kulkurien järjestämä Nakkikisa oli menestys ja arvat loppuivat arvaamattoman pian. Koirien pukukilpailun loistoa sekä Sampo Marjomaan juontoa oli ilo seurata.

Nakkikisan voittaja oli Marianne Andersson ja ihana Keidi-koira. Pukukilpailussa ensimmäinen sija meni Kaapolle. Kaapo oli pukeutunut enkelipukuun, jota koristi jouluvalot. Toinen sija meni neljä vuotta sitten Romaniasta Suomeen kotiutuneelle Tillille, jonka teemana oli Joulusmurffi. Erikoismaininnan sai meripelastuskoira, koska hänen puvustuksensa eteen oli nähty kovasti vaivaa.

S0MEtydOehgEgx2xp-KCul2iM5APTo2NwHkwenS-OL0

Erikoismaininta meripelastuskoiralle

Tapahtuma oli jälleen menestys. Tuotoksi tuli huimat 865,30 euroa. Tämä summa käytetään kokonaisuudessaan edistämään kodittomien eläinten hyvinvointia Romaniassa. 

Suuret kiitokset kaikille kävijöille! Lämmin kiitos Sampo Marjomaa tuomaroinnista. Erään aktiivin sanoin: “Sampo oli kaikkien mielestä aivan ihana!” Kiitos myös Best Friend Group Oy koirien joululahjoista.

Suurkiitos jälleen Vuosaaren vapaapalokunta avustanne. Kiitos avustanne Julia Lång, Suvi Junikka, Vuokko Vainio, Anna-Marie Klaavu, Hilkka Puttonen, Riitta Karasjoki, Vesa Rantala ja Yuki Tagushi. Lisäksi kiitos Nina Haarma ja Lucy-koira, jotka toivat mm. monta suklaarasiaa lahjoitettavaksi Kulkurien romanialaisille yhteistyökummppaneille. Suuren suuri kiitos kaikille käsitöiden ja leipomusten lahjoittajille.

Lopuksi kiitos tapahtuman järjestäjälle Kahvila Kampelalle, että saimme olla mukana tapahtumassa.

 

Tavataan taas ensi vuonna!


Katso lisää kuvia Joulupolusta Kulkurien Facebook-sivuilta

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.