Päivitetty 27.02.2022

Kahden narttukoiran tarina


Saimme tuoreita terveisiä Romaniassa tehdyn sterilointityön parista!

Yhteistyökumppanimme Anda Popescu, joka toimii Morenin kylässa ja siellä sijaitsevalla Happy Dogs Moreni -tarhalla lähetti meille tämän kuvan ja kertoi, että oli pari viikkoa sitten steriloinut Kulkurien sponsoroimana nämä kaksi narttukoiraa.

Koirat ovat paikallisesti omistettuja ja saavat, Romanian koirille tyypillisesti, liikkua vapaina kaduilla – ja steriloimattomina sen myötä myös lisääntyä täysin vapaasti. Tytöt ovat liikkuneet paljon kotinsa läheisellä rakennustyömaalla, missä ne ovatkin olleet työntekijöiden suosiossa ja tuoneet paljon iloa heidän päiviinsä. Nyt koirien omistaja kuitenkin otti yhteyttä Andaan ja pyysi tältä apua.

On ihana huomata, että steriloinnin hyödyt ovat kiirineet monien romanialaisten korviin. Narttukoirien omistaja ymmärsi itse, että koirien steriloiminen olisi kaikille osapuolille paras mahdollinen ratkaisu ja että hän koirat steriloimalla voisi taata niille turvallisen ja hyvän elämän. Ja apua hän tottakai saikin.

Nyt molemmat koirat on steriloitu ja ne pääsevät jatkamaan arkeaan turvallisemmin. Enää ne eivät elä jatkuvassa riskissä tulla tiineeksi ja synnyttää maailmaan lisää kodittomia pentuja.

Kiitos sterilointiprojekteihimme lahjoitettujan varojen, pystymme auttamaan koiria, joiden elämä muuten ehkä olisi tuhoon tuomittu. Ehkä näiden koirien elämä ei steriloinnin jälkeenkään ole sellaista, mitä me kaikille maailman koirille haluaisimme suoda, mutta jokainen pienikin askel johonkin parempaan on aina tärkeä.

Sinäkin voit osallistua sterilointityöhön lahjoittamalla:

Rescueyhdistys Kulkurit ry, lahjoitustili:
Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 2299.

MobilePaylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi 2299 tai steriloinnit.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.