Päivitetty 05.10.2015

Kulkurit-kalenteri 2016 – tarinoita tähteyden takaa osa 2. Osallistu arvontaan Facebookissa


Kuva vasemmalla: Petteri Peltonen Photography

Kuva vasemmalla: Petteri Peltonen photography

Maltathan lukea oheisen artikkelin loppuun, koska siellä on ohjeet arvontaan osallistumisesta. Voit voittaa itsellesi uunituoreen Kulkurit-kalenterin vuodelle 2016!

Kesäkuussa silmiä ei häikäise ainoastaan alkukesän aurinko, vaan myös kalenterin kesäkuun malleina esiintyvät komistukset Scandinavian Hunks-ryhmästä.

Hunksien kanssa poseeraavat Kulkurien kautta kodin saaneet koirat Buster, Mura ja Luca (ent. Leuchu). Tie tähän PP Photographyn ikuistamaan upeaan kuvaan ei ole tällä koirakolmikolla ollut helppo.

Buster (vas.) löydettiin noin kahden kuukauden ikäisenä tärisemästä auton alta yhdessä siskonsa Shelbyn kanssa. Se oli ainoa suojapaikka, minkä ne olivat Bukarestin kadulle hylätyksi tultuaan löytäneet.

Mura (keskellä) sen sijaan oli pitkään onnekas koira, ainakin romanialaisittain. Sillä oli koti, omistaja ja koirakaveri suurimman osan elämästään, kunnes omistaja muutti kerrostaloon ja koirista piti päästä eroon. Seniori-ikäisenä Mura löysi itsensä tarhalta kodittomana ja hylättynä.

Oikealla olevan Lucan (ent. Leuchu) tarinaa emme tunne. Nuori koirapoika löytyi harhailemasta Bukarestin laitamilta kadulta. Sen pelastanut eläinsuojelija antoi sille nimen leijonan mukaan.

Yhteistä näille kaikille kolmelle koiralle on se, että niiden elämän muutti onnekas tapahtumaketju alkaen paikallisista eläinsuojelijoista, jotka keräsivät nämä timantit talteen. Timantit lopulta päätyivät Kulkurien adoptio-ohjelman kautta Suomeen perheidensä luokse, jotka olivat päättäneet avata kotinsa ja sydämensä hylätyille eläimille antaen niille uuden mahdollisuuden.

Yhteistä näille kolmelle koiralle on myöskin se, että ne ovat pisara meressä Romanian kodittomien koirien joukossa. Niiden koirien, joiden eteen Rescueyhdistys Kulkurit ry tekee työtään.

Tuethan Rescueyhdistys Kulkurit ry:n työtä ostamalla hyväntekeväisyyskalenterin 2016. Tervetuloa ostoksille Hobo Shopiin >

Huom. Kaikkien Venlan ja Roryn Facebook-kuvaan kommentoineiden ja kuvan jakaneiden kesken arvotaan uunituore kalenteri! Siirry kommentoimaan ja jakamaan kuvaa >
(Facebook ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.)

 

Kiitos Scandinavian Hunksin jäsenet osallistumisestanne ja tuestanne tärkeälle asialle!

 

Kalenteria sponsoroi Ryry´s >

Kalenterin painaa DiPrint >

Lue myös Iltalehden 29.9. julkaisemasta artikkelista “Julkkikset poseeraavat koirien kanssa kalenterissa – Hjallis Harkimo kannessa” >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.