Päivitetty 08.10.2015

Kulkurit-kalenteri 2016 – tarinoita tähteyden takaa osa 3. Osallistu arvontaan Facebookissa


Hobo_kalenteri_Noora_Hautakangas_Marley

Kuva vasemmalla Noora Hautakankaasta ja Marley-koirasta: Petteri Peltonen photography

Maltathan lukea oheisen artikkelin loppuun, koska siellä on ohjeet arvontaan osallistumisesta. Voit voittaa itsellesi uunituoreen Kulkurit-kalenterin vuodelle 2016!

Marraskuussa Kulkurien kalenterista hehkuu valoa pimeyteen juontaja Noora Hautakankaan ja Kulkurien kautta oman kodin saaneen Marley-koiran aurinkoisesta kimppakuvasta.

Miten Marley päätyi Nooran viereen kuvauksiin Helsingissä elokuussa 2015?

Marley singahti kuvioihin ensimmäisen kerran lokakuussa 2014, kun Kulkurien aktiivit olivat Romaniassa yhdistysmatkalla. Samalla matkalla kuvattiin jaksoa “Katukoirien vuoksi” AvecTastula-dokumenttisarjaan. Ohjelmassa käytiin Bukarestin ulkopuolella olevalla pellolla, jolla asuu kymmeniä kodittomia koiria.

Marley oli ensimmäinen koirista, joka juoksi täyttä päätä Kulkurien jäseniä ja kuvausryhmää vastaan. Se heilutti vimmatusti häntää ja kiehnäsi jaloissamme onnellisena saamastaan ruuasta ja huomiosta.

Sillä oli mitä todennäköisimmin ollut joskus koti – niin äärettömän sosiaalinen ja ystävällinen se oli vieraitakin ihmisiä kohtaan. Romaniassa yksi tyypillinen keino hankkiutua eroon koirasta on viedä se autolla niin kauas kotoa, ettei se osaisi takaisin, ja hylätä se maantien varteen tai pellolle.

Pienen pennun lisäksi pellolta Kulkurien ryhmän mukaan lähti Marley. Marley matkasi eläinlääkäriin, missä se kastroitiin ja sen valmistelu adoptiota varten alkoi. Helmikuussa 2015 koitti Marleylle vihdoin onnellinen päivä, kun se saapui Helsingin lentokentälle, missä sitä vastassa oli oma perhe.

Marleyn kohtalotovereita voit auttaa ostamalla Rescueyhdistys Kulkurit ry:n hyväntekeväisyyskalenterin. Kalenterin tuotto käytetään kokonaisuudessaan Kulkurien toimintaan. Tervetuloa ostoksille Hobo Shopiin >

 

Huom. Kaikkien Nooran ja Marleyn Facebook-kuvaan kommentoineiden ja kuvan jakaneiden kesken arvotaan uunituore kalenteri! Siirry kommentoimaan ja jakamaan kuvaa >
(Facebook ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.)

 

Suuret kiitokset Noora Hautakankaalle osallistumisestasi ja tuestasi!

 

Kalenteria sponsoroi Ryry´s >

Kalenterin painaa DiPrint >

Lue myös Iltalehden 29.9. julkaisemasta artikkelista “Julkkikset poseeraavat koirien kanssa kalenterissa – Hjallis Harkimo kannessa” >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.