Päivitetty 14.10.2015

Kulkurit-kalenteri 2016 – tarinoita tähteyden takaa osa 4. Osallistu arvontaan Facebookissa


tarinoita_tahteyden_takaa_4

Kuva oikealla Lotta Hintsasta ja Nellasta: Petteri Peltonen photography

Maltathan lukea oheisen artikkelin loppuun, koska siellä on ohjeet arvontaan osallistumisesta. Voit voittaa itsellesi uunituoreen Kulkurit-kalenterin vuodelle 2016!

Elokuun malleina kalenterissa ihastuttavat  kaunottaret Miss Suomi 2013 Lotta Hintsa ja Kulkurien kautta Romaniasta omaan kotiin saapunut Nella.

Romaniassa eläinsuojelijan silmä harjaantuu nopeasti haravoimaan tien varsia: varomaan kaduilla harhailevia koiria, seuraamaan tien varsilla ja pelloilla eläviä kodittomia koiria sekä bongaamaan joukosta ne, jotka kaikista akuuteimmin tarvitsevat apua.

Kulkurien yhteistyöklinikan eläinlääkäri Adina oli loppuvuodesta 2014 matkalla kohti Bukarestia maaseudulla, kun hänen silmänsä erottivat, kuin ihmeen kaupalla, hämärässä tien varressa pienen hännänpään.

Adina löi jarrut pohjaan ja nousi katsomaan, mitä hän näki. Siellä keskellä raivoisaa liikennettä ja kaukana asutuksesta oli 4,6 kilon painoinen pelokas Nella. Adina poimi pikkuisen koiran kyytiinsä. Lämpimässä autossa urhea kulkuri nukahti heti.

Päästyään Kulkurien adoptio-ohjelmaan kului vain muutama päivä, kun Nellalle löytyi sopiva perhe.
Nella saapui ilmateitse Suomeen 31.1.2015 ja elää tänä päivänä rakastettuna perheenjäsenenä omassa kodissaan.

Nella oli hyvin onnekas. Moni muu koditon koira ei löydä auttajaansa koskaan. Rescueyhdistys Kulkurit ry työskentelee näiden koirien eteen.

Nellan kohtalotovereita voit auttaa ostamalla Rescueyhdistys Kulkurit ry:n hyväntekeväisyyskalenterin. Kalenterin tuotto käytetään kokonaisuudessaan Kulkurien toimintaan. Tervetuloa ostoksille Hobo Shopiin >

 

Huom. Kaikkien Lotan ja Nellan Facebook-kuvaan kommentoineiden ja kuvan jakaneiden kesken arvotaan uunituore kalenteri! Siirry kommentoimaan ja jakamaan kuvaa >
(Facebook ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.)

 

Lämmin ja sydämellinen kiitos Lotta osallistumisestasi ja tuestasi

 

Kalenteria sponsoroi Ryry´s >

Kalenterin painaa DiPrint >

Lue myös Iltalehden 29.9. julkaisemasta artikkelista “Julkkikset poseeraavat koirien kanssa kalenterissa – Hjallis Harkimo kannessa” >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.