Päivitetty 22.10.2015

Kulkurit-kalenteri 2016 – tarinoita tähteyden takaa osa 6. Osallistu arvontaan Facebookissa


12094783_1075572119119787_229464793551218735_o

Kuva oikealla Sini Sabotagesta ja Kaitsusta: Petteri Peltonen photography

Maltathan lukea oheisen artikkelin loppuun, koska siellä on ohjeet arvontaan osallistumisesta. Voit voittaa itsellesi uunituoreen Kulkurit-kalenterin vuodelle 2016!

Toukokuun kevätauringon myötä Kulkurit-kalenterin sivulla säkenöivät karismaattiset Sini Sabotage ja Kulkurien kautta kodin saanut Kaitsu.

Kaitsun tarina kohti kalenterikuvauksia ja kaikin tavoin parempaa elämää alkoi vuonna 2012, kun se heitettiin korkean aidan yli romanialaisen eläinsuojelijan pihalle. Kuka siitä sitten halusikaan eroon, ei tainnut tietää millainen helmi Kaitsu onkaan.

Kolmen Suomessa vietetyn onnellisen vuoden jälkeen Kaitsu tunnetaan mm. Kulkurien pr-koirana, joka kiertää Kulkurien tapahtumissa omistajansa kanssa viemässä rescuekoirien viestiä eteenpäin. Kaitsu on myös tätä nykyä virallinen Karvakaveri, joka säännöllisesti pukee päälleen työliivit ja lähtee ilahduttamaan ihmisiä vanhainkoteihin, laitoksiin sekä palvelutaloihin. Sellainen upea tyyppi on Kaitsu!

Kaitsu on onnekas tyyppi, mutta moni muu koira ei saa samaa samaa mahdollisuutta Romaniassa.
Rescueyhdistys Kulkurit toimivat Romaniassa auttaakseen Kaitsun kohtalotovereita mm. sterilointiprojektein ja adoptiotoiminnalla.

Kaitsun kohtalotovereita voit auttaa ostamalla Rescueyhdistys Kulkurit ry:n hyväntekeväisyyskalenterin. Kalenterin tuotto käytetään kokonaisuudessaan Kulkurien työn tukemiseen. Tervetuloa ostoksille Hobo Shopiin >

 

Huom. Kaikkien Sini Sabotagen ja Kaitsun Facebook-kuvaan kommentoineiden ja kuvan jakaneiden kesken arvotaan uunituore kalenteri! Siirry kommentoimaan ja jakamaan kuvaa >
(Facebook ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.)

 

Suuret kiitoksemme Sinille ja Kaitsun perheelle osallistumisestanne!

 

Kalenteria sponsoroi Ryry´s >

Kalenterin painaa DiPrint >

Lue myös Iltalehden 29.9. julkaisemasta artikkelista “Julkkikset poseeraavat koirien kanssa kalenterissa – Hjallis Harkimo kannessa” >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.