Päivitetty 29.11.2015

Kulkurit-kalenteri 2016 – tarinoita tähteyden takaa osa 7. Osallistu arvontaan Facebookissa


12017437_1077806165563049_6051148042697114757_o

Rose ja Nuutti sekä Antti Ketonen. Kuva: Petteri Peltonen photography

Maltathan lukea oheisen artikkelin loppuun, koska siellä on ohjeet arvontaan osallistumisesta. Voit voittaa itsellesi uunituoreen Kulkurit-kalenterin vuodelle 2016!

Maaliskuussa Kulkurien kalenterissa poseeravat kauniit ja komeat tähdet, Antti Ketonen Neljänsuora-yhtyeestä ja Kulkurien kautta kodin saaneet koirasöpöläiset Rose ja Nuutti (ent. Ness).

Rosen ja Nuutin löysi talonsa läheltä Gradistean kylässä asuva eläinsuojelija Mandru Luiza kesällä 2015. Pennut olivat poikkeuksellisen hyväkuntoisia ja ilmiselvästi vasta hylättyjä. Luiza päätteli, että ne oli jätetty tahallisesti hänen löydettäväkseen. Yhtä hyvin pennut hylännyt henkilö olisi voinut heittää Rosen ja Nuutin metsään tai kauas asutuksesta, joten pikkuiset olivat onnekkaita. Niistä välitettiin sen verran, että niille toivottiin mahdollisuutta.

Mahdollisuuden pikkuiset saivatkin. Kulkurien adoptio-ohjelman kautta niille löytyi alta aikayksikön sitoutuneet kodit. Rose ja Nuutti saapuivat Suomeen heinäkuussa 2015.

Luiza Mandru, lukemattomine muine pentuineen sekä aikuisine koirineen, jäivät Romaniaan jatkamaan jokapäiväistä raskasta työtään eläinsuojelun parissa maassa, missä eläinsuojelutilanne on Euroopan pahimpia.

Nuutin ja Rosen kohtalotovereita voit auttaa ostamalla Rescueyhdistys Kulkurit ry:n hyväntekeväisyyskalenterin. Kalenterin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Kulkurien toiminnan tukemiseen. Tervetuloa ostoksille Hobo Shopiin >

 

Huom. Kaikkien Antti Ketosen, Rosan ja Nuutin Facebook-kuvaan kommentoineiden ja kuvan jakaneiden kesken arvotaan uunituore kalenteri! Siirry kommentoimaan ja jakamaan kuvaa >
(Facebook ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.)

 

Lämmin kiitos Antti tuestasi ja osallistumisestasi!

 

Kalenteria sponsoroi Ryry´s >

Kalenterin painaa DiPrint >

Lue myös Iltalehden 29.9. julkaisemasta artikkelista “Julkkikset poseeraavat koirien kanssa kalenterissa – Hjallis Harkimo kannessa” >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.