Päivitetty 05.10.2015

Kulkurit-kalenteri 2016 – tarinoita tähteyden takaa. Osallistu arvontaan Facebookissa


kalenteri_venla

Kuvassa lahjakas Venla Savikuja ja sinisilmäinen Rory-koira. Kuva Venlasta ja Rorysta: Petteri Peltonen photography

Maltathan lukea oheisen artikkelin loppuun, koska siellä on ohjeet arvontaan osallistumisesta. Voit voittaa itsellesi uunituoreen Kulkurit-kalenterin vuodelle 2016!

Huhtikuussa 2016 Kulkurien kalenteria tähdittävät kaunis ja lahjakas näyttelijä, fitness-urheilija ja bloggaaja Venla Savikuja sekä hurmuri nimeltä Rory.

Rory syntyi keväällä 2015 Romaniassa kodittomana. Sen emokin oli ollut koditon, kunnes vähävarainen paikallinen perhe adoptoi sen pihalleen asumaan. Perheellä ei kuitenkaan ollut varaa steriloida narttua. Niinpä Rory ja sen kahdeksan sisarusta syntyivät maailmaan epätoivottuina, kauniina ja elämäniloisina pentuina.

Emon omistajilla ei ollut varaa ruokkia koko koiraperhettä – niinpä ne saivat lähteä. Onni oli matkassa, koska ne pääsivät paikallisen eläisuojelijan luokse ja sitä kautta Kulkurien adoptio-ohjelmaan. Rory matkusti Suomeen, omaan kotiinsa, heinäkuussa 2015.

Rory sisaruksineen oli hyvin onnekas. Tarina olisi saattanut saada toisenlaisen lopun.

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n tärkein toimintakenttä Romaniassa ovat kattavat sterilointiprojektit, joilla pyritään estämään epätoivottujen pentujen loputon lisääntyminen maassa, missä vain harvalle niistä koittaa mahdollisuus parempaan elämään.

Tuethan Rescueyhdistys Kulkurit ry:n työtä ostamalla hyväntekeväisyyskalenterin 2016. Tervetuloa ostoksille Hobo Shopiin >

Huom. Kaikkien Venlan ja Roryn Facebook-kuvaan kommentoineiden ja kuvan jakaneiden kesken arvotaan uunituore kalenteri! Siirry kommentoimaan ja jakamaan kuvaa >
(Facebook ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.)

 

Kiitos Venla Savikuja osallistumisestasi ja tuestasi tärkeälle asialle!

 

Kalenteria sponsoroi Ryry´s >

Kalenterin painaa DiPrint >

Lue myös Iltalehden 29.9. julkaisemasta artikkelista “Julkkikset poseeraavat koirien kanssa kalenterissa – Hjallis Harkimo kannessa” >

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.