Päivitetty 23.05.2017

Kampaamopäivä Turussa, Naantalissa ja Espoossa su 21.5. Kutrit kuntoon hyvän asian puolesta!


 

Kampaamopäivä on hyväntekeväisyystapahtuma, joka kerää yhteen kampaajat, eläinystävät ja rescue-koirat. Se järjestetään sunnuntaina 21.5.2017 klo 10-15 Turussa, Naantalissa ja Espoossa.

Mukaan ilmoittautuneet kampaamot tarjoavat tempauspäivänä palveluitaan asiakkaille ilman ajanvarausta, vapaaehtoismaksulla. Päivään osallistuu  parturi-kampaamo HiusTaiga ja PuLP Meikit & Hiukset -parturi-kampaamo Turussa sekä Hiusstudio Fresco Naantalissa ja parturi-kampaamo Nina Style Espoossa. Päivän tuoton kampaamot lahjoittavat lyhentämättömänä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n eläinsuojelutyöhön Romaniassa.

Hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään jo viidettä kertaa ja se on ollut kovin suosittu! Tapahtuman on ideoinut HiusTaigan omistaja Johanna Vihermaa.

 

Olethan mukana hyvän asian puolesta!

 

HiusTaigan ja PuLPin liikkeissä pääset nauttimaan hiustenleikkuusta sekä tutustumaan paikalla oleviin rescue-koiriin. HiusTaiga ja PuLP Meikit ja Hiukset löytyvät saman katon alta osoitteesta Sibeliuksenkatu 5, 20100 Turku.

Frescossa sinulla on mahdollisuus hiustenleikkuun lisäksi saada pikakampauksia. Paikalla myös siliteltäviä rescue-koiria. Osoite: Luostarinkatu 27, 21100 Naantali.

Nina Stylen liikkeessä on hiustenleikkuun ja pikakampausten lisäksi myös arpajaiset. Paikalla myös kampaamon oma maskotti, entinen koditon koira. Osoite: Reviisorinkatu 3, 02770 Espoo.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.