Päivitetty 19.12.2014

Kodin saanut koira: KENDRA


Kendra 1 0914

KENDRA

* arvioitu syntymäaika 03/2014

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

 

02.11.2014
Glinan vapaaehtoiset työntekijät olivat elokuun viimeisenä päivänä ostamassa Glinan koirille ruokaa suuresta supermarketista. Parkkipaikalla he tapasivat Kendran ja tämän veljen Polarin. Kaupan vartijalta tiedusteltiin asiasta ja tämä kertoi jokun hylänneen sisarukset sinne. Näin siis Kendra ja Polar matkasivat suoraan samalla kyydillä Glinan tarhalle, jossa niiden elämä on turvallisempaa kuin vilkkaan supermarketin pihalla autojen seassa.

Kendra on veljeään Polaria vetäytyvämpi luonteeltaan. Arka Kendra ei ole, mutta uudet ihmiset ja tilanteet saavat tämän herkän tytön harkitsemaan ja tarkkailemaan tilannetta ensin. Jos tilanne/vieras todetaan turvalliseksi tulee Kendra hakemaan rapsut ja läheisyyttä mielellään. Kendra elää vapaana tarhan alueella isossa laumassa ja on laumassa perusjäsen, joka tule muiden kanssa toimeen hyvin.

Kendralla on nyt ikää n. 7 kk ja tytön aikuiskoko tulee olemaan keskikokoinen n. 55 cm korkea ja 20-25 kiloinen. Kendra on steriloitu.

Kendra on upea ilmestys ja todella erikoisen kaunis koira. On kuitenkin hyvä muistaa, että koiraa hankittaessa motivaatio ja omat resurssit tulee punnita tarkasti, sekä ottaa huomioon se, että kun kyseessä on pentukoira, saattaa luonne muuttua matkalla montakin kertaa aikuistumisen mukana. Pennunottajan on hyvä muistaa jo harkintavaiheessa, että pentuun sitoudutaan seuraavaksi jopa 10-15 vuodeksi.

Kendra saapuu Suomeen sirutettuna, steriloituna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

23.11.2014
Kendra on varattu omaan kotiinsa 🙂

19.12.2014
Ihana Kendra pääsi matkustamaan omaan kotiinsa ja näin viettämään elämänsä ensimmäistä joulua Suomessa!

Varausta hoiti Kata

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.