Päivitetty 05.04.2021

Keräys tuotti 16 090,99 euroa! #PysäytetäänPentusesonki


Meidän toiveemme oli auttaa. Vaikuttaa. Tuoda toivoa toisen koronakevään runtelemaan Romaniaan. Maaliskuussa halusimme lähettää tukemme Romaniaan ja tehdä sen, mitä täältä käsin pystymme jokakeväisen pentusesongin pysäyttämiseksi: taata, että sterilointityö paikan päällä voi jatkua.

Tavoitteemme oli kahdessa viikossa kerätä varat sadan koiran sterilointiin, eli yhteensä 3000 euroa. Kun keräyksen tuotto sitten keräyksen päätyttyä laskettiin, jäimme kuitenkin kaikki ensimmäistä kertaa pitkään, pitkään aikaan täysin sanattomiksi.

Te lahjoititti 1.-14.3. välisenä aikana Facebookin, MobilePayn ja tililahjoitusten kautta yhteensä 16 090,99 euroa sterilointityöhömme Romaniassa. Kestävään eläinsuojelutyöhön, jonka kautta Romanian koirien oloja ja tilannetta voidaan pysyvästi parantaa.

Kerätyt varat tullaan kokonaisuudessaan käyttämään sterilointityön tukemiseen ja konkreettisten sterilointipäivien järjestämiseen Romanian kylissä ja kaupungeissa. Koska summa on niin suuri, tulemme ohjaamaan osan myös akuutteihin, suurempiin tarpeisiin sterilointirintamalla, esimerkiksi klinikkatilojen ja -välineiden kehittämiseen ja uusimiseen. Tulemme kertomaan näistä lisää myöhemmin.

Suurkiitos jokaiselle #PysäytetäänPentusesonki -keräykseen lahjoittaneille. Te mahdollistatte suuren avun Romanian koirille ❤️
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.