Päivitetty 06.06.2016

Kesäkarkelot Lapinlahden Omenapuutalolla su 5.6.


 

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n Kesäkarkelot järjestetään Lapinlahden Omenapuutalolla sunnuntaina 5.6.2016 klo 14-18.

Kesäkarkeloissa luvassa

  • tarvikemyyntiä
  • buffet
  • nakki- ja virikerata
  • arpajaiset
  • Etsijäkoiraliitto ry ja Suomen Karva-Kaverit esittelevät toimintaansa
  • Animaliasta Inna Somersalo jakaa tietoa aloittevalle kasvissyöjälle
  • leikkimielinen ja epävirallinen koiranäyttely eli match show
  • Uutta: eläinten sirutusta ilman ajanvarausta! Hinta kissoille 10 euroa (sisältää rekisteröinnin Suomen Kissaliitto ry:n Omakissa-palveluun) ja muut lemmikit 20 euroa (sis. rekisteröinnin turvasiru.fi-palveluun)

 

Match Show’ssa on luokat sekä rescuekoirille että sekarotuisille. Ilmoittautuminen rescueluokkaan alkaa klo 14 ja kestää klo 14.30 asti. Kehä alkaa n. klo 14.40. Ilmoittautuminen sekarotuiset-luokkaan alkaa klo 14.40 ja kestää klo 15.20 asti. Kehä alkaa n. klo 15. 30. Ilmoittautuessasi muistathan koiran rokotustodistuksen/passin, josta voimme tarkistaa, että rokotukset ovat voimassa.

Osallistumismaksu rescuekoirille 8 euroa ja sekarotuisille 10 euroa.

Ajankohtaista: kansanedustaja Maria Guzenina tuomaroi rescuet. Sekarotuiset tuomaroi Elina Kollanus. Kerrothan tuomarille ajoissa, mikäli et halua, että koirasi hampaat katsotaan/koiraan kosketaan. Tuomari saa viime kädessä päättää, koskeeko hän koiraan vai ei. Paikalle ei saa tuoda juoksuisia narttuja eikä sairaita koiria. Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotus- ja typistysmääräyksiä. Huom. Älä jätä koiraasi kuumaan autoon!

 

Toivotamme koirat ja koiran mieliset karvoihin katsomatta lämpimästi tervetulleiksi! Tapahtuman tuotto suunnataan kodittomien koirien hyväksi.

 

Lapinlahden Omenapuutalo sijaitsee osoitteessa Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki. Paikalle pääset esimerkiksi raitiovaunulla nro 8. Voit myös saapua omalla autolla (autoa ei saa ajaa nurmikolle), metrolla tai polkupyörällä.

 kesakarkelot_2016_web

Ps. Flyer on nopea tapa levittää tietoa ja mainostaa tapahtumaa. Voit jakaa tapahtumasta tietoa eteenpäin esimerkiksi tulostamalla oheisen flyerin (flyeri aukeaa isommaksi näpäyttämällä sitä hiirellä):

kesakarkelot_2016_fullresprint

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.