Päivitetty 02.07.2016

Kesäkarkelot-tapahtuma keräsi yhteen iloisia eläinten ystäviä


 

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n Kesäkarkelot pidettiin Lapinlahden Omenapuutalolla 5.6.2016. Vaikka kesä ei näyttänyt parhaita puoliaan sunnuntaina, tunnelma oli kuitenkin lämmin. Onneksi koirien silitys lämmitti mukavasti käsiä tuulelta. Maisemat olivat upeat.

Kesäkarkeloihin sisältyi buffetti, tarvikemyyntiä, arpajaiset sekä virike- ja nakkirata. Nakkikisailun voitti supernakkisaalistaja Kaidi hurjalla ajalla 5.99. Onnea Keidille ja omistajalle Marianne Anderssonille! Paikalla järjestettiin myös leikkimielinen match show, jota tuomaroimassa oli Maria Guzenina. Sekarotuisten kehään ei tällä kertaa ollut valitettavasti osanottajia, mutta onneksi rescueryhmään oli. Rescueryhmän ja Best in show -tittelin voittaja oli Iiris Lehtosen Nyytti-koira. Toiseksi sijoittui Pufi, omistajana Riitta Koivisto. Kolmanneksi Betty, omistajana Essi Veteläinen sekä neljänneksi Anastasia, omistajana Paula Björn. Onnea!

Karkeloihin osallistui myös Etsijäkoiraliitto ry ja Suomen Karva-Kaverit. Animaliasta Inna Somersalo jakoi tietoa aloittevalle kasvissyöjälle. Paikalla suoritettiin myös ennaltaehkäisevää eläinsuojelutyötä, nimittäin eläinten sirutusta! Hintaan sisältyi sirutuksen lisäksi rekisteröinti Kissaliitto ry:n Omakissa-palveluun tai turvasiru.fi-palveluun. Kesällä valitettavan usein tuoksut vetävät lemmikkejä puoleensa. Sirutus on ainoa keinoa varmentaa löydetyn lemmikin omistaja.

Kesäkarkelot-tapahtuman tuotto 787,90 euroa nostaa hymyn huulille. Iso kiitos kaikille osallistujille ja vapaaehtoisvoimille sekä Etsijäkoiraliitolle, Karva-Kavereille että Animalialle. Teitte tapahtumasta mahdollisen!

Kiitos myös Maria Guzenina, Elina Kollanus, Riitta Karasjoki, Marika Stillman, Annulii Koponen, Riitta Tuomola,  Tiia Paananen, Mirva Suomilammi, Suvi Junikka,  Jaana Hautala, Taru Antikainen, Heidi Manelius, Teija Mouzdahir,  Anna Degerholm, Eeva Holmberg, Riitta Koivisto, Jutta Oravala, Lena Lundell, Inna Somersalo, Annulii Koponen, Suzu Lindgren, Vuokko Vainio, Susanna Ikonen, Nina Patanen, Milla Hakanpää, Marja Uusi-Autti, Nina Andersin ja Katja Hänninen.

Kehien ja virikeradan palkinnoista huolehti Best Friend Group Oy. Lämmin kiitos. Suurkiitos Nokian Panimolle virvoitusjuomista.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa