Päivitetty 09.07.2020

Kestävä sterilointityö = valoisampi tulevaisuus


Sadepäivä tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua tarkemmin Kulkureiden sterilointityöhön! 🌧 Tässä lyhyt tiivistelmä siitä, miksi steriloimme ja miten juuri sinä voit osallistua toimintaamme, samalla turvaten koirien paremman tulevaisuuden Romaniassa!

❓ MIKSI? Romaniassa elää miljoonia koiria kaduilla. Niitä kohdellaan brutaalisti ja arvottomina, eikä valtio itse halua toimia sen eteen, että ongelma saataisiin poistettua; tähän tarvitaan hyväntekeväisyyttä ja vapaaehtoistyötä! Kulkurit ry on yhdistys, joka toimii päivittäin sen eteen, että tulevaisuudessa tilanne olisi toisin. 🔜

❓ MITEN? Siis miten katukoirapopulaatio on voinut kasvaa niin suureksi? Kaupungistumisen myötä, suuri määrä koiria jätettiin heitteille, jonka jälkeen ongelma on jatkanut kasvamistaan. 😢 Tiesitkö, että yhden nartun ja sen jälkisukupolvien on mahdollista tuottaa 67 000 jälkeläistä kuudessa vuodessa? Siis tuhatta. Aika hurjaa, eikö! Tämän vuoksi koiria steriloidaan – se on kestävä tapa ennaltaehkäistä uusien koirien syntymistä. Mikäli yhteistyökumppanimme Romaniassa steriloivat yhtenä päivänä 30 koiraa, olemme pelastaneet 2 010 000 (siis KAKSI MILJOONAA!) koiraa kamalalta tulevaisuudelta. 💯 Jokaisella steriloinnilla on siis suuri merkitys.

❓ MITEN VOIN AUTTAA? Juuri sinä voit auttaa, ja avullasi onkin aivan hurjan valtava merkitys! 💓 Yhden steriloinnin hinta on Romaniassa noin 30 euroa. Ei siis liikaa. Jo muutamankin euron lahjoitus on kallisarvoinen – pienistä palasista rakennetaan suuria unelmia! 🔝 Lahjoittaa voit seuraavilla tavoilla:

🐾 Voit lahjoittaa tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

🐾 Voit tehdä lahjoituksen helposti jopa MobilePayn kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

🐾 Voit myös auttaa ryhtymällä sterilointikummiksi tai jakamalla tietoa sterilointien tärkeydestä. #spayone #spayabitch (psst! Sterilointikummia etsivät koirat löytyvät täältä -> albumi)

Tehdään yhdessä, eläinten puolesta! ❤️

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa